Anyukák, kismamák?
Figyelt kérdés
Majdnem 6 hetes vagyok,voltam UH-n,és csak egy 4 mm-es petezsákot láttunk. Doki szerint ez normális,mivel 32 naposak a ciklusaim,és az ovulációm csak a 18.-20.nap körül van. Jövő hétem kell visszamennem,azt mondta többet fogunk már látni. Volt még valakinek hasonló adata ilyen idősen?2013. febr. 5. 16:04
1/2 anonim válasza:
én amikor csináltam tesztet, hétvégén volt, hétfőn egyből mentem orvoshoz csak megvastagodott nyálkahártyát látott elküldött vérvételre az is pozitiv lett, megint hüvelyi ultrahang még nem látszott semmi elküldtek kórházba hogy lehet hogy méhen kívüli, a kórházban azt mondta a kedves orvos nem is vagyok terhes de én tudtam hogy az vagyok, vártam két hetet, 7 hetesen mentem vissza, és akkor már látszott hogy pulzál a szíve, nyugi ott lesz legközelebb már
2/2 anonim válasza:
6+5 hetesen csak üres petezsákom volt (1x2 cm), 2 és fél hét múlva már majdnem 2 cm-s élő embrió! Lehet, hogy még egy hét múlva sem fog szívműködést látni, ne keseredj el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!