Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, anyukák!?

Kismamák, anyukák!?

Figyelt kérdés
Nyugodtan írhattok kritikát is amit gondoltok, de leginkább tanácsokat várok. Kis mama vagyok és nem igazán érzem jól magam (érzelmileg) Lehet hisztis vagyok de nem érzem most magam valami szépnek, de nem is ez a legnagyobb baj , hanem hogy külföldön élünk a párommal és ott nem tudtam orvoshoz járni így sokat vagyok itthon anyuméknál mikor orvoshoz kell mennem. Persze ez nem a párom hibája, de neki úgy vettem észre hogy ez teszik én itt ő otthon. pl most 1hónapig nem lesznek időpontjaim és erre ma mondja hogy hétvégén "meglátogat" azaz pénteken jön vasárnap megy. Mért nem mondja hogy mennyek haza??? már úgy érzem mintha csak valami távkapcsolatban élnénk. Minden nap kicsit telefonálunk, facebukozunk persze kedves, bókol jó a kapcsolatunk , de ez így nem jó. Napról napra rosszabbul érzem magam. és úgy érzem az egész terhességel egyedül vagyok. Mindig egyedül megyek megyek orvoshoz. Olyan boldog lennék ha egyszer ő is látná a kislányunkat. Mi dobna fel egy kicsit? Depressziós vagyok talán??
2013. jan. 16. 18:09
 1/2 anonim ***** válasza:
azért az tényleg fura, h egy teljes hónapra nem utazol vissza hozzá. gondolom,nem lehet túl messze. én a helyedben rákérdeznék, elmondanám, h rosszul esik. egy pár vagytok, ilyenről tudnotok kell beszélgetni. és hazamennék. jelen körülmények között kicsit érthető, h kissé egyedül érzed magad a terhességeddel. azt hiszem, én is így éreznék - de én biztosan változtatnék rajta. pl nem volna kérdés, h hazamenjek arra az egy hónapra. miélrt nem tudsz abban az országban terhesgondozásra járni?
2013. jan. 16. 18:17
 2/2 anonim ***** válasza:

tényleg ésszerűbb lenne ha most te mennél haza....szóval menj vissza, nem kell h mondja !!!

ne aggódj ilyenkor mindenki érzékenyebb!!!

2013. jan. 16. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!