Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, Anyukák?

Kismamák, Anyukák?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Én 14+6 kismama vagyok :) Kb 3 napja a méhem körül tehát közvetlenül a nemiszervem fölött az alhason feszítő enyhe fájdalmat érzek. Nem vérzem nem tudom mire vélni. Ma ha pl wcn voltam és székeltem akkor is nagyon fájt és feszített nyomásnál illetve,ha pl: felkelek vagy tüsszentek... Ez mitől lehet? Én gondolok valamire egyenlőre azért nm írom le, mert most inkább arra lennék kíváncsi,h ti mit gondoltok nem akarom,h amit én hiszek az befolyásolja bárki véleményét!:)) Nagyon köszönöm a segítségeteket előre is!!!!!!!!!!!!!!

2012. dec. 30. 20:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Én arra gondolok, hogy: orvos.

A magzatmozgás nem ilyen, de egy gyulladás lehet.

2012. dec. 30. 21:04
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Én a méhed növekedésére gondolnék első körben.

Arra emlékszem, hogy azt folyton éreztem én is, de már nem tudom felidézni az érzést. :) A kisfiam már 2 éves múlt. :)

2012. dec. 30. 21:06
 3/17 anonim ***** válasza:

Szólj róla a dokinak.

Egyébként ezt én is éreztem már a 12. hét környékétől. Nem teljesen normális dolog. Kezdj el magnéziumot szedni és ha lehet pihenj minél többet.

Most 22 hetes vagyok és rengeteget keményedik a hasam. Szerintem a korai hasfeszülés is azt jelezte, hogy problémásabb leszek.

2012. dec. 30. 21:30
 4/17 A kérdező kommentje:
Enis a méh novekedesere tippelek :( de azt olvastam,h azt talan nm erzi egesz nap az ember :( :(((((((((( most elegge megijedtem a valaszoktol. Picit a derekam is sajog ha fexem. Nem tudom. Meg vagyok fazva, de ez kb.2-3napja tart picit elotte is ereztem. De nem ennyire. Szoval van ok az aggodalomra?????
2012. dec. 30. 21:36
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nő a méhed, de beszélj az orvosoddal, mi innen nem tudhatjuk.
2012. dec. 30. 21:40
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Aggódni nem kell, de figyelj oda rá. Ha nem érzed jól magad, akkor pihenj le, ez nem árthat:-).

Biztosat az orvos tud mondani.

2012. dec. 30. 21:43
 7/17 anonim ***** válasza:

Puszta jó tanács!!

Menj el az orvosodhoz,és nézzen meg mert ez gyulladás lesz.

Onnan veszem,hogy mikor kórházba voltam ezt éreztem én is és szerencsére kaptam rá gyógyszert ami hamar segített rajta!

33hkm

2012. dec. 30. 23:19
 8/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Kiderült már valami? Kb. egyidősek vagyunk, én 14+5 hetes vagyok ma. Hasonló érzésem nekem is van, de inkább csak akkor, ha sokat állok, keveset pihenek. Illetve, pl. hirtelen leülésnél szinte mindig megérzem egy pillanatra a hasamat, de szerintem az inkább a belem (wc-n is érzem néha). Én az előbbit a méh növekedésének tudtam be. Néha egy-egy magne b6-ot beveszek, olyat, amiben nincs valami nagy dózis magnézium, és az megszünteti. Gondolom, nem gyulladás, mert az ettől biztosan nem szűnne meg.

2013. jan. 1. 20:52
 9/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok, 3dikan megyek nodokihoz az elso fizus vervetelem eredmenyeivel... De mivel tegnap szepen multak a gorcsok. Ma is csak most feszul egy picit. Elmult az aggodas. Megnoveltem a magnezium adagot. 3x2re. :) ha megtudok valamit szolok, illetve "utolso valaszolo" neked leirom,h mit mondott a doki mielott te is teljesen kiborulnsl. De sztem menj el egy sima rendelesre is akar idopont nelkul. Barhol megnezik,h nem e baci :)
2013. jan. 1. 23:31
 10/17 anonim ***** válasza:

Az előbb írtam, nem tudom, átment-e, mert közben elszállt a net. Szóval az elmúlt pár napban semmi ilyesmit nem éreztem, pedig nem vettem be magnéziumot, gondolom, azért, mert pihenős időszak volt. Szóval, remélem, nincs semmi gond. Ha megírod, mit mondtak neked, azt köszönöm. Ha újra előjönne nekem is, akkor elmegyek dokihoz, vagy legalábbis felhívom a sajátomat, hogy mi lehet ez (jövő kedden meg úgyis megyek hozzá).

Utolsó voltam.

2013. jan. 2. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!