Kismamák, Anyukák?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Én 14+6 kismama vagyok :) Kb 3 napja a méhem körül tehát közvetlenül a nemiszervem fölött az alhason feszítő enyhe fájdalmat érzek. Nem vérzem nem tudom mire vélni. Ma ha pl wcn voltam és székeltem akkor is nagyon fájt és feszített nyomásnál illetve,ha pl: felkelek vagy tüsszentek... Ez mitől lehet? Én gondolok valamire egyenlőre azért nm írom le, mert most inkább arra lennék kíváncsi,h ti mit gondoltok nem akarom,h amit én hiszek az befolyásolja bárki véleményét!:)) Nagyon köszönöm a segítségeteket előre is!!!!!!!!!!!!!!2012. dec. 30. 20:59
11/17 A kérdező kommentje:
Nyugi, holnap este irok neked,h mit mondott! Egyebkent sotet szeklettel hogy alltok?? Nekem fekete:((( felek,h veres es nem vitaminoktol van. Mindig fekete de fullra
2013. jan. 2. 13:02
12/17 anonim válasza:
Nekem kb. 1-2 napig volt nagyon sötét, szerintem a Gravidától (ill. a vastól, ami benne van), egyébként rendben van. (Azóta átálltam más vitaminra, mert állandóan kihánytam.)
Remélem, hogy neked sem véres, az elég durva lenne.
Megint az utolsó voltam. :)
13/17 A kérdező kommentje:
Nem rendelt a dokim csak az asszisztens volt ..... szóval nem tudom mi van. azt mondta a csaj,h ha nagyon görcsölök hívjam fel a dokit és kórház:S
2013. jan. 3. 18:05
14/17 anonim válasza:
Ough... És hogy vagy?
Nálam még mindig minden ok. Azt hiszem, a dolgok összefüggésben vannak a munkámmal. Akkor jön elő, ha sok a dolog. Lehet, hogy pszichés. :) Bár nem hinném, szerintem inkább az álló munka miatt van.
15/17 A kérdező kommentje:
Amugy elvagyok, tehát nem parázok. tudni fogom,h a rossz görcs, és mi a jó, de most nagyon jó :)
2013. jan. 4. 20:17
16/17 anonim válasza:
Érezted már mozogni? Nekem tegnap nagyon gyanús volt.
17/17 A kérdező kommentje:
1szer talan... Lehajoltam valamiert es a combom osszeert a hasammal. Akkor olyan nem ismert mozgast ereztem,de sztem a belem volt. De azota nem sajna :S
2013. jan. 5. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!