A baba nyomhat vala mi ideget, ami kisugárzik a fenekembe?
Figyelt kérdés
30 hetes vagyok,mondta az orvos,hogy befordult a baba,rá 1 napra kezdtem el érezni,hogy ha állok nagyon fáj az ülőcsontosnál,de beljebb a lágy részeknél.Éreztem,hogy egy mozdulat után volt egy élesebb fájdalom és azóta is érzem,tompábban.mi ez?2013. febr. 15. 14:18
1/2 anonim válasza:
Az is lehet, hogy egy ideget nyom, vagy egyszerűen csak a baba súlya nyomja a nemi szerveket, normális, amit érzel!
2/2 anonim válasza:
Én ugyan igy voltam csak nekem a bal lapockámnál le akart szkadni a karom.Nem birtam fölemelni.majd besz.......am.Kb 3 hétig volt ezt.Normális amit érzel .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!