Normális, h 35 hetesen ezt érzem?
Figyelt kérdés
úgy érzem majd szét szakadok odalent,fáj a derekam,csípőm,medencém mindenem.ha a baba mozog az is fáj.félek h nehogy hamarabb jöjjön.2 nap múlva töltöm a 36 hetet.2 babám.méhszáj értékem 34 hetesen 3100 volt.2013. febr. 14. 19:26
1/7 anonim válasza:
Szia! 38hetes vagyok és ugyan ez van! A csípőm szét akar szakadni a hátam fáj folyton megjön érzésem van! És már nagyon kényelmetlen ahogy mozog a babám! A farcsontom és a combtövem is feszül! Helyezkedik a baba állítólag vagy már befordult! További boldog babavárást!
2/7 anonim válasza:
szia!
én is 35 hetes vagyok,és ugyanez van,csak nekem még néha mezesz szerű enyhe fájásaim is vannak..
3/7 A kérdező kommentje:
a babám már régóta fejvégű,de még nincs beékelődve
olyan hisztisnek érzem magam :( nehezen tolerálom és mindig félek,nehogy annyira nyomjon valamit h elfollyon a magzatvíz vagy ilyesmi
az első babámmal ilyen nem volt
2013. febr. 14. 19:57
4/7 anonim válasza:
2es vagyok.
nyugi,nálam pont ugyan ez a helyzet..állandóan parázom..mondogatom a babának h még ne jöjjön ki..
hol fogsz szülni? és mikorra vagy kiírva?
5/7 A kérdező kommentje:
március 16-ra
vidéken szülök
2013. febr. 14. 20:19
6/7 anonim válasza:
én 21-re,de császároznak,így ugye hamarabb lesz.
remélem kihúzom addig és Te is :P
7/7 anonim válasza:
Igen, normális, amit érzel! Ettől még nem fog hamarabb jönni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!