Létezik, hogy már 15 hetesen érzem a babát?
Figyelt kérdés
Hétvége óta minden nap buborékokat érzek a hasamban. Gondoltam, hogy ez biztos csak bélmozgás vagy ilyesmi, korainak találtam, hogy ez a baba mozgása lenne. De mostmár nagyon gyanús. Egyrészt azért, mert minden nap érzem, másrészt változás állt be a terhességemben. Eddig mindig fájt a hasam és nem volt étvágyam. De mostmár nem fáj a hasam, és egész nap azon agyalok, mit egyek. Mindent eszek, ami csak a szemem elé kerül. És hallottam olyat, hogy ha megmozdul a kicsi, lehetnek változások. Anyósom viszont azt mondta félidőben mozdul meg a baba először, az pedig ugye 20hét, az még nekem odébb van. Szerintetek a baba mozgását érzem, vagy ez még nem az?
Köszönöm a válaszokat.
2013. febr. 6. 14:17
1/9 anonim válasza:
lehet !!! én igaz első babámat 19 hetesen éreztem először, most a 3.at már elég aktívan érzem 14 hetesen !! :)
2/9 anonim válasza:
Én is 15 hetes vagyok.Néhány napja,ha lefekszek,érzek apró rándulásokat.Nekem második baba.Szerintem már te is érezheted,ha olyan helyzetben vagy.
3/9 anonim válasza:
Én is korán éreztem és úgy mint Te buborékokat :) Szerintem Őt érzed :)
4/9 anonim válasza:
Én az elsőt 17 hetesen,a másodikat 15 hetesen éreztem. :) Őt érezheted biztosan :)
5/9 anonim válasza:
Én 17 hetesen lettem biztos benne, hogy őt érzem, azóta erősödnek a rúgások (most 20 hetes vagyok). De így visszagondolva szerintem már 15 hetesen is éreztem ilyeneket, csak gyengébben. Szóval lehet. :)
6/9 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy már őt érzed!
7/9 anonim válasza:
Én 16 hetesen éreztem elöször,szerintem lehetséges én is hasonlo "buborékokat" éreztem :D
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Utólag kiderült, hogy valóban őt éreztem. Azóta már 10,5 hónapos a drága, egy kis elevenség. Imádom!!
2014. jún. 20. 12:30
9/9 anonim válasza:
Bocsi...nem figyeltem mikor tetted fel a kérdést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!