Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetesen miért nem érzem...

19 hetesen miért nem érzem mozogni a babát?

Figyelt kérdés
Az elzőt már 16 hetesen éreztem. Van szivhang hallgatom van szivhangja , de nem érzem mozogni.
2012. dec. 18. 11:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha a terhességet súlyfelesleggel kezdted, akkor csak később fogod érezni mozogni a babát. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom családon belül. Ha viszont nem volt súlyfelesleged, akkor valószínűleg csak lustább egy picit, nem mindenki érzi a 20. hétnél előbb. Nem lehet az előző terhességet sem hasonlítási alapnak venni.
2012. dec. 18. 11:34
 2/5 anonim ***** válasza:
lehet háttal van a pocakodnak és befele mozog
2012. dec. 18. 11:34
 3/5 anonim ***** válasza:
én csak a 19. hét után kezdtem érezni a mozgását. szóval szerintem te sem vagy elkésve, hamarosan érezni fogod :)
2012. dec. 18. 12:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos 19 hetesen az ultrahangon nem volt szivhang, azt mondta a doki , hogy valoszinűleg a saját szivhangomat hallottam a készülékkel (ami számomra elég furcsán hangzik , mert hol egyik oldalt , hol máshol hallottam), igy sajnos multhét pénteken meg kellett szülni a babát. Az orvos szerint már régen nem élt a baba.
2012. dec. 25. 06:30
 5/5 anonim ***** válasza:
3. vagyok, nagyon sajnálom :( :( :(
2012. dec. 27. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!