19 hetesen alig van pocim és ritkán talán napi 2 szer érzem a kicsimet mozogni ez igy jo? Voltam Uh genetikain és ott midnen okés volt
szia!
én is 19 hetes vagyok, én nem is érzem mindennap a babát, mellső fali méhlepényem van, ezért érzem ritkán. a pocakom már gömbölyödik, de nekem sem hatalmas.
ha minden rendben van, ne aggódj, majd elkezd nőni a pocid is és a babát is többször fogod érezni :)
19 hetesen még nekem is alig volt pocim, éppenhogy látszódott, hogy baba van a dologban :) 18 hetesen mentem férjhez, normál menyasszonyi ruhában, menyecskeruhában, és sokan észre sem vették a pocimat... Pedig volt egy picike, vékony vagyok egyébként, feszes, lapos hasam volt. Nekem amúgy a 20. hét körül kezdett el hirtelen nőni.
Ne aggódj a mozgás miatt sem, biztos, hogy semmi gond nincs. A mellső lepény állítólag tényleg tompít az érzésen (bár nekem az van, de engem szétrugdos a picikém, és először a 16. héten éreztem már a mozgását, viszont vékony a hasfalam) Később fog annyit mozogni, olyan erővel, hogy már tényleg azt fogod várni, mikor alszik végre el... De az egésznek ez a szépsége!
Csak légy türelemmel, hamarosan te is sokat érzed majd a babádat!
34+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!