Ugye ez akkor nem baba?
17 éves vagyok, párommal nem rég védekezés nélkül szexeltünk. Azt ígérte kiveszi időben. Tudom, ócska duma nem is szoktam bedőlni ennek, de mégis hagytam. Butaság volt, tudom. 7-8 napja erősen görcsöltem, meg is könnyebbültem, hogy megjön és nincs baj és soha többet nem keverem magam ilyen helyzetbe. 2 napja kellett volna megjönnie, de semmi. Aggódom. Viszont ma teszteltem és negatív, tehát elvileg nem vagyok terhes, mégis félek egy kicsit.
Kérlek ne bántsatok, tudom hogy hülyeséget csináltam. Csak megnyugtatást szeretnék, vagy hogy van-e esély hogy a teszt ellenére babát várok. Sajnos anyukámmal nem tudom megbeszélni, mert nem olyan a viszonyunk. Tuti megölne :(
Mármint a ciklusod hánydik napján kb? Az utolsó menzesz első napjától számítjuk a ciklust.Tehát attól számítva hányadik napon?
#1 vagyok. :)
Január 15-én jött meg utoljára és 4-5 napig tartott (sajnos a végét nem írtam fel, csak hogy mikor jött meg). 30-án voltunk együtt és 28 naponta szokott megjönni. Vagyis most kellett volna.
Sajnos eléggé beállt már, nem szokott sem kimaradni sem késni :( :S
Hát a ciklus közepén kb, de szóval nem a végén így sztem már ki kellene mutatnia ha baba van a dologban.
A lehető legnecesebb időszakban voltatok együtt. Ugyanis a ciklus 14. napján van ovuláció, azaz a megérett petesejt leválik, s ekkor ha 6-24 órán belül találkozik megfelelő spermiummal, akkor abból lehet az amit most nagyon nem szeretnél. Ha 3-4 napon belül sem jön meg tesztelj megint. Ha az is negatív akkor tutti nem! Az pedig, hogy nem jött még meg, az múlhat azon , hogy ideges vagy attól, hogy egyáltalán megjön-e. ...
Hát drukkolok! Majd írd meg ha gondolod! Addig is próbálj ne ezen görcsölni, gondolj másra, mert tényleg lehet az idegtől nem jön meg.
#1 voltam
És nem is mindenkinél.
Írd majd meg, ha gondolod, hogy mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!