Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye ez akkor nem baba?

Ugye ez akkor nem baba?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, párommal nem rég védekezés nélkül szexeltünk. Azt ígérte kiveszi időben. Tudom, ócska duma nem is szoktam bedőlni ennek, de mégis hagytam. Butaság volt, tudom. 7-8 napja erősen görcsöltem, meg is könnyebbültem, hogy megjön és nincs baj és soha többet nem keverem magam ilyen helyzetbe. 2 napja kellett volna megjönnie, de semmi. Aggódom. Viszont ma teszteltem és negatív, tehát elvileg nem vagyok terhes, mégis félek egy kicsit.

Kérlek ne bántsatok, tudom hogy hülyeséget csináltam. Csak megnyugtatást szeretnék, vagy hogy van-e esély hogy a teszt ellenére babát várok. Sajnos anyukámmal nem tudom megbeszélni, mert nem olyan a viszonyunk. Tuti megölne :(

2013. febr. 14. 22:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nalam igy volt. Ugyan igy csinaltam egy tesztet, negativ majd 2 hetre ra meg egy teszt es pozitiv. Azota is hanyok /21 hetes terhes vagyok . Nem ilyesztgetnibakarlak :-/
2013. febr. 14. 23:05
 12/18 anonim ***** válasza:

Igen sajnos pont "jókor" voltatok együtt csak onnan tudom hogy nekem is akkor volt pont és mi mivel szeretnénk babát azidőtájt együtt is voltunk, nekem sem jött még meg és csináltam tesztet negatív egyenlőre de nekem korábban is így volt (van már 1 babám) hogy későn mutatta ki a teszt vagy 3-4 nap késésnél.Illetve nekem inkább 29-30 naposak a ciklusaim.

Nagyon szorítok neked hogy ne legyél terhes !!! Reméljük tényleg csak a szorongás és félelem miatt késik.

2013. febr. 15. 07:38
 13/18 anonim ***** válasza:

Arra, hogy nincs hányinger, ne alapozz, ilyenkor még amúgy sincs, csak később, ráadásul nem is mindenkinél van.

Reméljük, nem vagy terhes, meg azt is, hogy tanultál ebből!

2013. febr. 15. 08:53
 14/18 anonim ***** válasza:

A leírtak alapján terhes lehetsz.

Nekem a menzesz kimaradása után 5 nappal mutatta ki a terhességi teszt (halvány!) 2. csíkkal, hogy terhes vagyok.

Szóval vagy tesztelsz még egyet 3-4 nap múlva, vagy elmész kondizni, aerobicra vagy kangoozni és akkor talán megjön majd a menzeszed.

Amúgy nekem se volt az elején hányingerem (csak a 7-8. héten), viszont amit produkáltam a terhességi tünetek közül az a megnövekedett mell + érzékeny mellbimbók voltak.

2013. febr. 15. 12:22
 15/18 anonim ***** válasza:

Leirtak alapján jo kilátások a babára...

pon"jokor"voltatok együtt és beállt a ciklusod és nem jött meg vegyél egy tesztet kimutatja..

Én sem voltam rosszul végig a várandóságom alatt egyszer sem hánytam....

És ha baba van?megtartod?

2013. febr. 15. 13:50
 16/18 anonim ***** válasza:
ha 7-8 napja görcsöltél lehet a beágyazodás volt...csinálj még egy tesztet...2-3 nap mulva..
2013. febr. 15. 13:52
 17/18 anonim ***** válasza:

Sajnos a legesélyesebb napon voltatok együtt.

Egyébként ha amúgy megbízható lenne a barátod, akkor is nagy hülyeség lenne arra alapozni, hogy időben kiveszi, pláne így peteéréskor, mert ha ki is veszi időben, akkor is teherbe eshetsz, szóval ha most meg is úszod a dolgot, legközelebb ne csinálj ilyen hülyeséget, a megszakítás nem védekezés!

Egyébként miért nem vettél be esemény utánit, amikor még lehetett volna?

Valószínűleg ha terhes vagy, akkor már kimutatja a teszt, szóval tesztelj megint.

2013. febr. 16. 06:35
 18/18 anonim ***** válasza:
Ja és arra tényleg ne apellálj, hogy nincsenek tüneteid, nem minden terhesség olyan, mint a filmekben, hogy rögtön rókázik minden kismama.
2013. febr. 16. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!