17 hetes vagyok és még nem érzem a baba mozgásást, pedig vékony vagyok. Ez baj? Mikortól lehet érezni, hogy mozog?
Én is pont így voltam vele. Tökre paráztam, hogy még nem mozog. 16. héttől éreztem ilyen buborékos, kartyogósat jobb oldalt felül, de a nődoki mondta, hogy azok csak a beleim (tök mérges is lettem). Aztán pont múlt hét pénteken (aznap töltöttem be a 18. hetet) éreztem egészen lent, bal oldalt a köldök alatt (kb. a bugyi gumijának a vonalában) ezt az izomrángás szerűséget és az már ő volt! Olyan mérhetetlenül boldog voltam. Azóta minden nap csinálja, egyre többször. Legtöbbször villamoson, metrón, vonaton és lefekvéskor. :)
Én is sovány/normál alkatú vagyok (168 cm, 61 kg), úgyhogy remélem te is hamarosan fogod rendesen érezni a picid mozgását. Hihetetlenül csodálatos érzés, néha picit ijesztő is... férjem csak vasárnap jön haza külföldről (2 hétre hagyott magamra), úgyhogy ő csak aznap tudja majd megérezni a mi kis magzatunkat. Olyan izgatott vagyok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!