Bolcsi007 kérdése:
22 hetes vagyok és nem tudom, érezhetem már a baba mozgást? Nem vagyok vékony típus sőt! De a dokim is azt mondta hogy vastag a hasfalam.
Figyelt kérdés
De ha pihenek olyan mintha a levegő a hasamba szét pukkadna.Ő lehet az?Első terhességem.2012. nov. 19. 14:51
1/5 anonim válasza:
Duci alkatú vagyok és van egy kis felesleg a hasamon is mégis 17 hetesen már biztos voltam benne, hogy a babát érzem. Jelenleg 20+2 hetes vagyok és már az időpontokat is tudom, hogy mikor mocorog, sőt már kézzel érezhető is kívülről.
3/5 anonim válasza:
én sem vagyok vékony de már 14 hetesen éreztem olyat mintha buborékolna a hasamban valami, utána ez erősödött és 16 hetesen már biztosan érezhető volt , hogy lubickol bent a manó.
4/5 anonim válasza:
Érezheted már simán. Első terhességemnél már látni is lehetett a mozgást 22 hetesen.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2012. nov. 20. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!