Kiborultam. Féltem a babámat. Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Most tudtam meg, hogy a mi kórházunkban nincs már több uh. Eddig azt hittem, hogy van 30 hetes, de sajnos nincs. Utoljára 20 hetesen voltam. Hogyan csinálhatják ezt, hogy nincs több uh????? Most vagyok 28 hetes, eddig azt vártam, hogy majd megnézik, hogy minden rendben van a babával a 30. héten. DE NEM!!! Magánra sajnos nincs pénzem. Mit tegyek?2013. febr. 13. 19:13
11/14 anonim válasza:
Holnap hívd fel a kórházat UH miatt(csak tudsz egy telefonszámot az Uhhoz szerezni), ha ott azt mondják, hogy kerge vagy, és nincs, akkor nincs, ha adnak, akkor a védőnéni épp félrebeszélt.
De protokoll szerint kéne lennie még.
12/14 anonim válasza:
Nekem se lesz a 20.het utan tobb,en kulfoldon elek,es kenytelenek leszunk magan uton elmenni..:(
13/14 anonim válasza:
Ha egy vizsgálatra nincs pénzed, honnan lesz a babára?
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. febr. 14. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!