Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » UH előtt mivel ébresszem fel...

UH előtt mivel ébresszem fel a babámat, hogy aktív legyen a vizsgálat alatt?

Figyelt kérdés
Légyszi csokit meg kólát ne mondjatok, mert a gondolatuktól is hányingerem van!!!
2013. febr. 2. 11:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem bármilyen édesség megfelel!De elég lehet ha csak eszel valamit,mert a baba minden ízre reagál!
2013. febr. 2. 12:07
 2/14 anonim ***** válasza:
Kávé,édesség,kóla,lépcsőzés.Ezeket ajánlják.
2013. febr. 2. 12:11
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha kóla nem, akkor bármilyen más szénsavas üdítő. Van egy kis tejeskávé nálam mindig beválik. De ha kicsit ízesebbet eszel, akkor arra tuti reagál.
2013. febr. 2. 12:32
 4/14 anonim ***** válasza:
pedig a kóla tényleg működik! én is utálom, de a legutóbbi ultrahang előtt leerőltettem pár kortyot a torkomon. a babánk hatalmas ficánkolásokat és tornamozdulatokat mutatott be nekünk a vizsgálat alatt:D (az előtte levőt ezzel szemben végigaludta)
2013. febr. 2. 12:39
 5/14 Nitu26 ***** válasza:

Nekem a kóla nagyon működött és a sportszelet!Ezektől tuti a hatás,mert a baba egyből felpezsdül a cukortól.A lényeg,hogy édesség legyen,a kóla viszont a koffein miatt is "feldobja" a babát.Nekem a kólától(2dl ittam UH előtt,kb 10 perccel)és végig nagyon aktív volt! :)

Sok sikert!Hány hetes UH-ra mész?

29hkm

2013. febr. 2. 13:03
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 18 hetes lesz és remélem, hogy megmutatja mi van a lábacskái között :)
2013. febr. 2. 13:37
 7/14 anonim ***** válasza:

Kóla,sport szelet,nálam is bevált....

Bár 31 hetesen voltunk 4d-n,előtte ettem sport szeletet és természetesen nem kelt fel:D

Az uh-s hölgy adott szőlőcukrot,hátha,meg egy kicsit meg is tornáztatott:))

Hát.....nagy nehezen elvette a kezét az arca elől és ennyi,ujra beájult:D

34hkm

2013. febr. 2. 16:08
 8/14 anonim ***** válasza:

Szőlőcukor.

Szülésznő vagyok, nekünk ez be szokott válni a lusta babáknál.

2013. febr. 2. 16:49
 9/14 anonim ***** válasza:

Jaj ha szülésznő vagy,csak egy kérdés....

A lusta babák nehezebben bujnak ki szülésnél vagy ugyanolyan aktivak mint az aktiv babák?:)

Lehet hülyeség,de érdekel:)

34hkm

2013. febr. 2. 16:54
 10/14 anonim ***** válasza:

Kibújik mindegyik ugyan úgy, nem kell aggódni. Rengeteg hormonális változást vált ki a szülés a babában, szóval mindegyik ugyanúgy jön ki.

A terhesség alatti magzati aktivitásnak ehhez semmi köze.

2013. febr. 2. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!