Lehet ez toxémia? Többi lent
toxémia bármikor kialakulhat. de nem hiszem hogy nálad ez lenne, mert akkor jobban vizesednél (sokkal jobban) és a vizeletben is lenne fehérje, ami ugye nem volt.
azért nézd otthon a vérnyomásod, és azt hiszem a gyógyszertárban lehet venni ilyen tesztet, ami kimutatja a fehérjét a vizeletben.
én pl iszonyatosan vizesedek, meg volt egy minimális fehérje is a vizeletben, de nem vagyok toxémiás szerencsére. a vérnyomásom naponta mérem, az rendben van.
Gyógyszer nélkül visszaállt a vérnyomásod?
Én toxémiás voltam és nem vizesedtem nagyon durván, ez semmit nem jelent. Folyamatosan mérjed a vérnyomásodat és ha felmegy 140/90 fölé menj vissza az orvoshoz. Próbálj sómentes diétát tartani.
2. vagyok.
Tudod otthon mérni a vérnyomásodat? Ha baj lenne, akkor gyógyszer nélkül nem menne vissza a vérnyomásod.
Megint 2 vagyok:-).
Fájhat attól is. Nekem nem fájt a fejem, amikor magas volt a vérnyomásom. Pihenj sokat, igyál sok folyadékot és nyugi:-).
Megint 2 vagyok:-).
Fájhat attól is. Nekem nem fájt a fejem, amikor magas volt a vérnyomásom. Pihenj sokat, igyál sok folyadékot és nyugi:-).
Majd írjad meg, hogy mi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!