Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első uh vizsgálaton, ha már...

Első uh vizsgálaton, ha már látszik a pici, adnak fényképet, vagy azt csak a magánorvosok adnak?

Figyelt kérdés
2013. febr. 13. 14:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
dr. Vleskó Gábor a dokim. Nekem nagyon szimpatikus :) Turcsányinál voltam tavaly,de velem nem volt valami kedves :(
2013. febr. 13. 16:18
 12/12 anonim ***** válasza:

Vleskóval még nem találkoztam, de másik kettővel igen, onnan rohanva menekültem kifelé.......

Turcsányinak van egy stílusa, egyszer velem sem volt a nagyon kedves típus, de egyébként pedig az, és kérés nélkül magyarázta mindig mi mije a babának, poénokat mondott, kedves volt.. Szóval nekem pozitív a benyomásom, és ami fontos: megmondja a választ ha kérdezek. Nem köntörfalazik.. pl mikor kérdeztem hogy baj-e hogy a lepény eléri a méhszájat, egy erős igen - és utána a magyarázat. Ez nekem fontos, mert jobb mint hallgatni, hogy hááááát nem feltétlen, de lehet... izéé... mert voltam ilyen orvosnál is. No szóval én mindig bevittem a telefont, és a szívhangot is felvettem az első vizsgálaton a páromnak, és beengedték őt is mindig, sosem volt ebből baj, hüvelyi UHra is simán bejött. :) Turcsibácsi adott képet, Vleskó bácsi nemtudom ad-e. :)

2013. febr. 14. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!