Lett valaki rosszul a cukorterheléses vizsgálaton?
Még nem vagyok terhes,de nagyon félek ettől a vizsgálattól.Eddig akiket kérdeztem,mindenki rosszul lett a cukros löttytől.Én meg pont olyan vagyok,hogy semmi édeset nem tudok meginni,akkor meg főleg nem tudok inni,ha nem vagyok szomjas,vagy ha éhgyomorral vagyok. És a túl édestől még így,hogy nem is vagyok terhes is felkavarodik a gyomrom.
Más is van így ezzel?
Kár ezen most agyalni. Majd ha oda jutsz, szépen elmész a vizsgálatra, és átvészeled a babád érdekében, mint még sok minden mást. Amúgy ha "csak felkavarodik" a gyomrod, akkor semmi gond, baj akkor van, ha visszaköszön a cucc, mert akkor nem értékelhető ki a vizsgálat.
Amúgy meg teljesen mindegy, hány kismama lesz rosszul és hány nem, mert ebből sem derül ki, hogy Te rosszul leszel-e... :o)
Amúgy én már megszültem hármat, a harmadikkal cukros lettem, így szülés után is el kellett mennem egy ilyen terhelésre. Szerencsére minden rendben, de további életemben évente mennem kell egy terhelésre. Na bumm. Ez legyen a legnagyobb baj.
Persze, egy fél citromot szoktam belecsavarni.
2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!