Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lett valaki rosszul a cukorter...

Lett valaki rosszul a cukorterheléses vizsgálaton?

Figyelt kérdés

Még nem vagyok terhes,de nagyon félek ettől a vizsgálattól.Eddig akiket kérdeztem,mindenki rosszul lett a cukros löttytől.Én meg pont olyan vagyok,hogy semmi édeset nem tudok meginni,akkor meg főleg nem tudok inni,ha nem vagyok szomjas,vagy ha éhgyomorral vagyok. És a túl édestől még így,hogy nem is vagyok terhes is felkavarodik a gyomrom.

Más is van így ezzel?

2013. jan. 17. 17:47
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem zsömlét és tejet kellett fogyasztanom, természetesen nem lettem rosszul tőle :) Lehet neked sem a cukros lötyit kell meginnod. De egyébként ez a legkevesebb kellemetlenség a terhesség alatt.
2013. jan. 17. 17:51
 2/26 anonim ***** válasza:
94%

Kár ezen most agyalni. Majd ha oda jutsz, szépen elmész a vizsgálatra, és átvészeled a babád érdekében, mint még sok minden mást. Amúgy ha "csak felkavarodik" a gyomrod, akkor semmi gond, baj akkor van, ha visszaköszön a cucc, mert akkor nem értékelhető ki a vizsgálat.

Amúgy meg teljesen mindegy, hány kismama lesz rosszul és hány nem, mert ebből sem derül ki, hogy Te rosszul leszel-e... :o)

Amúgy én már megszültem hármat, a harmadikkal cukros lettem, így szülés után is el kellett mennem egy ilyen terhelésre. Szerencsére minden rendben, de további életemben évente mennem kell egy terhelésre. Na bumm. Ez legyen a legnagyobb baj.

2013. jan. 17. 17:52
 3/26 A kérdező kommentje:
Hát azért akkoris érdekel,hogy ki,hogy volt vele. Mert nálunk sajna cukros löttyöt kell inni és nagyon bunkók az ott dolgozók(tudom,mert gyakran kell vérvételre járnom és ez is ott van). És úgy csinálják,hogy ha kihányja a kismama,akkor kis időt várnak és újra meg kell innia.Ha akkor is kihányja,akkor újra megitatják vele és ezt addig játsszák,míg meg nem marad benne. Szóval hát köszönöm szépen....
2013. jan. 17. 18:00
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy hallottam citromlevet használni a cukros löttyhöz ér! :) De ez még vár rám.. 15hkm
2013. jan. 17. 18:02
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Citromlével simán iható.
2013. jan. 17. 18:03
 6/26 A kérdező kommentje:
A citromléről nem hallottam még.
2013. jan. 17. 18:05
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Persze, egy fél citromot szoktam belecsavarni.

2

2013. jan. 17. 18:06
 8/26 anonim ***** válasza:
93%
Igen, citromlevet kell bele tenni és akkor limonádét iszol tulképpen. De azért butaság lenne, ha csak emiatt nem vállalnál babát!
2013. jan. 17. 18:09
 9/26 A kérdező kommentje:
Hát nem mondtam,hogy emiatt nem vállalnék gyereket :D!
2013. jan. 17. 18:10
 10/26 A kérdező kommentje:
Egyébként a kérdésemre csak egy ember válaszolt eddig (Első),így továbbra is várom a tapasztalatokat!
2013. jan. 17. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!