Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lett valaki rosszul a cukorter...

Lett valaki rosszul a cukorterheléses vizsgálaton?

Figyelt kérdés

Még nem vagyok terhes,de nagyon félek ettől a vizsgálattól.Eddig akiket kérdeztem,mindenki rosszul lett a cukros löttytől.Én meg pont olyan vagyok,hogy semmi édeset nem tudok meginni,akkor meg főleg nem tudok inni,ha nem vagyok szomjas,vagy ha éhgyomorral vagyok. És a túl édestől még így,hogy nem is vagyok terhes is felkavarodik a gyomrom.

Más is van így ezzel?

2013. jan. 17. 17:47
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek,aki értelmes választ adott! aki lebutázott,hát...no comment!

Egyébként pont attól RETTEGEK,hogy kihányom ,mert RETTEGEK magától a hányástól is,hát még ha szégyenemre ott a sok ember előtt.... Nálunk a gyakorlatban is addig itatják,míg a kismamában nem marad sajna!

2013. jan. 17. 21:56
 22/26 anonim ***** válasza:
54%

Én majdnem elájultam, leesett a vérnyomásom, épphogy egy apuka le tudott fektetni a padra a labor előtt. Nem vagyok hisztis, mindent megcsinálok, legyűrtem a cukros löttyöt is, de a reggeli kávém hiánya és a többi dolog ledöntött, ez van :) Az első terhességemnél ennem kellett, meg tejet inni, másodszor meg citromot raktunk a cukorba, ki lehet bírni, ne aggódj.

Attól féltem, meg kell ismételni, de pont határon belül volt.

2013. jan. 18. 00:17
 23/26 anonim ***** válasza:
54%

Szia én épp most voltam hétfön :) Én is nagyon féltem de nálunk nem cukros vizet adnak hanem teát :) Finom volt a tea csak hát ugye a sok cukortol összeragadt a szám :D Szintem nem kell félni meg a lényeg h ne undorral igyad meg hanem probáld elöször agyban berögziteni h nem is olyan rossz és h muszály h megidd :S Aztán probálj nagy kortyokat inni h minnél elöbb túl legyél rajta :) Én igy csináltam és tök jol voltam csak annyi volt rossz h ugye ilyenkor nem ehetsz és hát már nagyon éhesek voltunk :)

(meg azért közbe ihatsz egy pár korty vizet legalábbis nálunk megengedték )

Üdv 25hkm :)

2013. jan. 18. 00:56
 24/26 A kérdező kommentje:
Utolsó,akkor te szerencsés vagy.De én sajna a teát sem tudom meginni,gyerekkori rossz emlékek miatt....Akkor inkább legyen az egy túlcukrozott "limonádé" :)!
2013. jan. 18. 00:58
 25/26 anonim ***** válasza:

Én is féltem tőle, de pozitívan csalódtam. :)

Mire sorra kerültem, már olyan éhes voltam, hogy szinte jól is esett a lötyi. Nem lettem rosszul egyáltalán! :)

2014. jan. 5. 15:11
 26/26 anonim ***** válasza:

Nálunk külföldön is ez a cukros lötty van és én is nagyon féltem tőle. Szerncsére sikerült mindkét alkalommal, de mondogattam magamnak, hogy sikerül, megiszom, mindjárt kész, stb. Nem vagyok orvos, de akkor sem értem miért jó ez a teszt, mert szerintem nem természetes ennyi cukrot fogyasztani ilyen rövid idő alatt, éhgyomorra. Elég nagy provokáció a szervezetnek, főleg egy kismamának. Az én magyar városomban 2 kórház van, egyik cukorral, másik tej +zsemlével csinálja. Nem hallom sehol, hogy a város kismamáinak felénél gond lenne, mert sorra nem derül ki, hogy cukrosok. Nekem belgyógyász-cukrosokkal is foglalkozó- ismerős mondta, hogy kismamáknál inkább a tej+zsemlés vizsgálatot csinálná.

Kedves kérdező:

nincs más kórház elérhető közelségben, ahol tej+zsemle van? Sajnálom, hogy ilyen hülye eü-i dolgozók vannak nálatok:( Mi az, hogy aki kihányja azzal újra és újra itatják?? Milyen helyek ezek? Szegény kismama nem egy büntetőtáborba indult el reggel! Ott kell őket hagyni és másnap, nap múlva visszamenni.

2014. jan. 5. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!