Cukorterheléses vizsgálaton az éhgyomri érték 4.4, a 2 órával későbbi 6.3. Ez jónak számít?
Az enyém is pont ennyi, tegnap lett eredmény. Tökéletes, azt mondták.
31hetes pocis
Nagyon jó eredmény. Az enyém a közelében sincs :((
De mi az, hogy 1,5 hónap????? Másnapra megvolt az eredményem, és nagyrészt így szokott lenni én úgy tudom
Első vagyok. Az eredmény mellett a papíron fel szokták tüntetni a referencia tartományt, hogy mettől-meddig jó.
Nézd meg a lapot, amit adtak, rajta kell lennie. Egyébként, aki kiadta neked, szólt volna, ha valami nem jó, úgyhogy nyugi.
Nincs saját orvosod?Én is szegedi vagyok.Megtörtént a vérvétel,pár nap múlva kikértem az eredményt(különben nem adják,a rendszerben nézi az orvos)elmentem az orvosom magánrendelésére még azon a héten.Cukor profilt javasolt,írt elő.Mielőtt bementtem a klinikára kellett még mennem a belgyógyászhoz,ő 160 gr szénhidrát diétára fogott.A klinikán rossz lett a profilom,levettek 150 gr diétára így jó lett. A terhelásen egyébként az éhgyomri 5.0 volt a terheléses 8.3
34 hetes pocakos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!