Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lett valaki rosszul a cukorter...

Lett valaki rosszul a cukorterheléses vizsgálaton?

Figyelt kérdés

Még nem vagyok terhes,de nagyon félek ettől a vizsgálattól.Eddig akiket kérdeztem,mindenki rosszul lett a cukros löttytől.Én meg pont olyan vagyok,hogy semmi édeset nem tudok meginni,akkor meg főleg nem tudok inni,ha nem vagyok szomjas,vagy ha éhgyomorral vagyok. És a túl édestől még így,hogy nem is vagyok terhes is felkavarodik a gyomrom.

Más is van így ezzel?

2013. jan. 17. 17:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
54%
nagyon hányós kismama voltam, így én is féltem ettől a terheléstől. Elkevertem a "betont", majd hajrá.. komolyan mondom, azóta egy rosszullétem sem volt! :-D gondolom helyretett az a tömény cukor, de nem volt még hányingerem sem, csak éhes voltam már! :-) ettől ne félj,tömény cukros víz, de tényleg van, ahol zsemlét adnak tejjel!
2013. jan. 17. 18:27
 12/26 anonim ***** válasza:
54%
Én nem lettem rosszul. Beleraktam egy rakat citromot (otthon kifacsarod a citromot és üvegbe rakod) és mint egy túlízesített limonádé.
2013. jan. 17. 18:27
 13/26 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy válaszoltatok. Hát itt,mint írtam,nem zsemle meg tej van sajna :S.
2013. jan. 17. 18:29
 14/26 anonim ***** válasza:
54%
Nálunk nem engedik a citromot. Én az ízétől féltem, hogy majd nem bírom meginni. Kellemesen csalódtam. Csak nagyon édes és tömény. Aztán nekem 15 perc múlva kijött, visszamentem, hogy na most akkor mi legyen. Azt mondták majd a doki eldönti, de nem kell megismételni. Doki azt mondta, hogy mérjem magamnak a cukromat egy napon keresztül 3szor étkezés után, írjam fel és ennyi. Lehetett volna kölcsönözni mérőt, vagy bemenni 3x a kórházba hogy megmérjék, de mi inkább vettünk egyet. Nem tudom minek ez a löttyös hülyeség, ha így is simán meg lehet csinálni, meg ugye a tejes zsemlés változattal.
2013. jan. 17. 18:47
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
Szóval ne félj tőle, max kihányod. :D
2013. jan. 17. 18:50
 16/26 anonim ***** válasza:
54%

Nem annyira rossz a lötty, mint gondolnád. Tényleg citrommal olyan, mint egy túlédes limonádé.

Egyébként én a löttytől nem, inkább utána voltam kicsit rosszul, szédültem. Pedig az eredményem tökéletes lett.

2013. jan. 17. 18:52
 17/26 anonim ***** válasza:
54%
Bocs, most olvastam, megitatják újra? Ha másodszor is kihányod nem fogják az tuti. Amúgy itt is úgy hallottam, hogy addig itatják amíg benn nem marad mégsem így van. -Győr-
2013. jan. 17. 18:56
 18/26 anonim ***** válasza:
54%
én most kedden voltam cukorterhelésen és semmibajom nem lett tőle:)
2013. jan. 17. 19:24
 19/26 anonim ***** válasza:
54%

Ne szomorkodj egy kicsit se, hogy nem zsömlés van, az teljesen alkalmatlan a terhességi diabétesz felismerésére. (A diabetológus prof mondta, hogy nagyon szomorú, hogy még mindig vannak helyek, ahol ezt is elfogadják).

Amúgy akkor én is válaszolok:

minden alkalommal rosszul lettem, szédültem a két óra elteltével, de kibírtam.

második

2013. jan. 17. 19:39
 20/26 anonim ***** válasza:
54%

Hát akkor mi ráfaragtunk! Nálunk az első tizenkét hét környékén( az első nagy laborral) van a zsömlés, és tejes mérés, a 24 héten, a második nagy laborral a cukros lötty.

Hogy én is válaszoljak, első fiamnál még a viz is kivert mikor megittam, az sztk mosdójáig maradt bennem- visszamentem, azt mondta a nő, hogy akkor ennyi, mehetek haza. A második fiamnál hazáig kibiírtam nagy nehezen, de szívem szerint a nővérkére kitettem volna a cuccot. Itt sem kellett megismételni. A harmadik gyerkőcömnél, pont ma reggel, mikor megittam, hát..... mindenhogy voltam, de jól nem, pedig nem vagyok egy nebántsvirág itt is a lépcsőházunkig bírtam, ma sem kellett megismételni. Tehát én nagyon rosszul viseltem, de azt hozzá kell tenni, hogy nekem az volt mindig a "terhes tünetem", hogy reggel, és a terhesség elején még napközben sem tudtam,még egy pohár vizet sem meginni húzóra, csak háromszorra.

2013. jan. 17. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!