Lett valaki rosszul a cukorterheléses vizsgálaton?
Még nem vagyok terhes,de nagyon félek ettől a vizsgálattól.Eddig akiket kérdeztem,mindenki rosszul lett a cukros löttytől.Én meg pont olyan vagyok,hogy semmi édeset nem tudok meginni,akkor meg főleg nem tudok inni,ha nem vagyok szomjas,vagy ha éhgyomorral vagyok. És a túl édestől még így,hogy nem is vagyok terhes is felkavarodik a gyomrom.
Más is van így ezzel?
Nem annyira rossz a lötty, mint gondolnád. Tényleg citrommal olyan, mint egy túlédes limonádé.
Egyébként én a löttytől nem, inkább utána voltam kicsit rosszul, szédültem. Pedig az eredményem tökéletes lett.
Ne szomorkodj egy kicsit se, hogy nem zsömlés van, az teljesen alkalmatlan a terhességi diabétesz felismerésére. (A diabetológus prof mondta, hogy nagyon szomorú, hogy még mindig vannak helyek, ahol ezt is elfogadják).
Amúgy akkor én is válaszolok:
minden alkalommal rosszul lettem, szédültem a két óra elteltével, de kibírtam.
második
Hát akkor mi ráfaragtunk! Nálunk az első tizenkét hét környékén( az első nagy laborral) van a zsömlés, és tejes mérés, a 24 héten, a második nagy laborral a cukros lötty.
Hogy én is válaszoljak, első fiamnál még a viz is kivert mikor megittam, az sztk mosdójáig maradt bennem- visszamentem, azt mondta a nő, hogy akkor ennyi, mehetek haza. A második fiamnál hazáig kibiírtam nagy nehezen, de szívem szerint a nővérkére kitettem volna a cuccot. Itt sem kellett megismételni. A harmadik gyerkőcömnél, pont ma reggel, mikor megittam, hát..... mindenhogy voltam, de jól nem, pedig nem vagyok egy nebántsvirág itt is a lépcsőházunkig bírtam, ma sem kellett megismételni. Tehát én nagyon rosszul viseltem, de azt hozzá kell tenni, hogy nekem az volt mindig a "terhes tünetem", hogy reggel, és a terhesség elején még napközben sem tudtam,még egy pohár vizet sem meginni húzóra, csak háromszorra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!