Első uh vizsgálaton, ha már látszik a pici, adnak fényképet, vagy azt csak a magánorvosok adnak?
Figyelt kérdés
2013. febr. 13. 14:57
1/12 anonim válasza:
jaj ilyen kérdéseket:D nyilván attól függ, mikor mész, hány hetesen, biggyeszd már ide:) ált. a 6-7 hetesen már kapsz fotót, és szoktak SZTK-ban is adni.
2/12 anonim válasza:
Én 10+4 hetesen voltam először orvosnál, és nekem adtak képet. A barátnőm is most terhes, de ő viszont nem kapott.
Nem magándokihoz járok, és azóta nem is adott képet, semmi, de szerintem ezt orvosa válogatja.
3/12 anonim válasza:
Én magánba kaptam már 5-6 hetesen is!
4/12 anonim válasza:
Nekem sztk-s doki is és magándoki is adott uh képet, addig amíg ráfért a képre egészben a baba. Utána már nem adtak.
Először 6 hét 3 naposan voltam, és egy pötty látszódott.
5/12 anonim válasza:
Nálunk sztk doki nem ad. Magán igen.
6/12 A kérdező kommentje:
5 hetesen csak a petezsák látszott,jövőhéten leszek 8 hetes,akkor kell visszamennem. :)
2013. febr. 13. 15:08
7/12 anonim válasza:
sztkban nem adtak nekem, de még a kórházban sem adnak azt mondják nincs papir, mindig a párom szokta lefényképezni a monitort, sztem attól is függ hova mész
8/12 anonim válasza:
Én magánhoz járok, ő képet nem ad, de ha viszünk üres DVD-t akkor kiírja rá az egészet...Már az első vizsgálaton is kiírta volna, de nem gondoltunk ilyesmire mikor mentünk...
9/12 A kérdező kommentje:
Bp. XVI-ker.-re lennék kíváncsi (Jókai u-i sztk)
2013. febr. 13. 15:38
10/12 anonim válasza:
szia, én is odajárok, Turcsányitól kaptam 6-10. héten, aztán szabira ment és a genetikát más csinálta, de ő is nyomott 3 képet, majd most a végén kértem hogy állítsa már a golyóira az uh fejet mert lefotóznám, erre kinyomta fotón :))) szóval nem tudom ad-e mmindenki, de az elején szerintem igen, ha nem, fotózd a monitort. Kihez mész? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!