Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinél kiderül a terheléses...

Akinél kiderül a terheléses vizsgálaton, hogy cukros, az megáll a hízásban?

Figyelt kérdés
Esetleg fogyni is fog abból, amit addig felszedett?
2013. jan. 7. 16:40
 1/4 anonim ***** válasza:
csak olyanoknál akik eleve kövéren estek teherbe. én is cukros voltam babásan és mégis feljött a 24. héttől még 6 kiló. ugyanis a baba növekszik, a vérmennyiséged is a placenta is ennek semmi köze a cukorhoz. viszont a súlyfelesleggel rendelkezők fogyhatnak persze mert csökken a szénhidrát bevitel, a baba közben meg szépen fejlődik. minimum 9 kg az amit a baba miatt hízunk, ebben nincs benne a kismama hízása.
2013. jan. 7. 16:51
 2/4 anonim ***** válasza:
63 kgosan estem teherbe, 183 cm-el, szoval nem koveren. Ennek ellenere ahogy kiderult hogy cukros vagyok es dietazni kezdtem hetekig egy dekat nem hiztam! Onnantol kezdve alig hiztam, de a baba nott. A vegere 7kg lett a plusz, mikor szultem.
2013. jan. 7. 18:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Csak akkor, ha a szénhidrát megszorítása miatt kalóriában is kevesebbet vesz magához. Ha pótolja szénhidrátmentes ételekkel, akkor nem.

Én cukorbeteg vagyok, végig tartottam a diétát, ahogy egyébként is és mégis híztam 13 kilót. Többet ettem, mint a terhesség előtt, de nem szénhidrátot, hanem pl. grillcsirkét, sajtot.

2013. jan. 7. 18:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem törvényszerűen. Van aki fogyni is tud, ha túlsúllyal indult. Nálam a 16. héten derült ki, a diétát 100%osan betartottam de annyira durva volt a cukrom hogy inzulinoznom is kellett magam. 50 kilóval estem teherbe, 63 kilóval szültem, de 11 kiló pikkpakk lement rólam, most vagyok 52. Senki nem mondaná meg hogy 2 hónapja szültem.
2013. jan. 7. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!