LEHET MÉG BABA?

Figyelt kérdés

Segítséget szeretnék kérni!Február 9.-én kellett volna jönnie a nemvártnak.Tegnapig semmi jele,viszont minden ilyenkor szoksásos terhességi tünet jelentkezett(hányinger,mellfájdalom,émelygés,aluszékonyság).

Tegnap csináltam egy tesztet.A tesztcsík jóval halványabb volt mint a kontroll csík,de ott volt,láttuk!Gondoltam két nap múlva csinálok mégegyet,az már nagyon erős lesz!Ma reggelre viszont meglepetésszerűen megbetegedtem.A reggeli hányingernek nyoma veszett.Viszont a megszokott mensi tünetek nincsenek.Félek.Ő lenne a harmadink babánk,tehát nem ez lenne az első terhességem,de az előző kettőnél ilyen nem fordult elő!Egyből erős pozitív,orvos és megállapították hogy igen,anyuka leszek!Kérlek segítsetek!Adjatok tanácsot,mi lehet?

2013. febr. 12. 08:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem, biztos hogy nem a betegséged miatt van.

Én voltam kora terhesen nagyon beteg az egyikkel, ez nem számít.

Az okokat senki nem tudja, de azt mondják, ilyenkor nem lenne egészséges, és ezért "megy el", nem tudom.

Az is normális, hogy nem a "normális menstruációs tüneteket" tapasztalod, hiszen itt most elindult valami (vagyis valaki), tehát most minden más.

Sajnálom tényleg.

2013. febr. 12. 08:55
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.Akkor marad továbbra is a próbálkozás és a bizakodás,a remény,hogy a következő hónapban sikerül!
2013. febr. 12. 09:09
 13/16 A kérdező kommentje:
Volt még valaki aki ugyanígy járt mint én?
2013. febr. 12. 09:20
 14/16 anonim ***** válasza:
én ugy lettem terhes a lányommal hogy nagyon köjögtem meg folyt az orrom lázas voltam, bár nekem nem volt vérzésem de egészséges 3200gr 50 cm baba lett. Most ujra terhes vagyok és ugy kezdödött hogy hánytam hasmenésem volt, eddig minden oké a babával 13 hetes.
2013. febr. 12. 09:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Én sajnos már éltem át ilyet. Késett a mensim, pozi teszt, bár halvány volt, rá 5 napra megjött iszonyat vérzéssel és görcsökkel!Teljesen kitisztultam, sajnos spontán elment a baba. A természet szelektál, rá 2 hóra újra babát vártam, ő a 10. hétig maradt velünk, elhalt, ott művi befejezés volt!3 hó pihi után újra babát várok, most vagyok a 10. hétbe, egyenlőre minden rendben van. (azóta volt kivizsgálás, és vérhígítót kapok)
2013. febr. 12. 09:38
 16/16 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó hozzászoló,nagyon szorítok és remélem,hogy ő már veletek marad és egészséges babaként a világra jön!
2013. febr. 12. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!