Mik azok a teendők, amiket el kell végeznem, mire jön a baba?
Figyelt kérdés
például az ágyneműt ma vasaltam ki, a ruhák már kész vannak. a cumisüvegeket ki kell főzni előre, vagy az elején még nem is fogjuk használni? a fejvédőt már kimostam, feltettem, de vajon ki kell mosni majd még egyszer? (33 hetes vagyok ) pelusokat majd később tervezem mosni-vasalni. mi az, ami eszembe sem jut? nem szeretnék kifelejteni semmit sem!2013. febr. 11. 20:00
1/6 anonim válasza:
Ah még mindennel ráérsz.
Cmisüveget aznap mikor használni akarod fertötlenítsd, ez 10 perc alatt meg van.
Semmi teendöd nincsen. amit csinálhatsz ha nem lesz aki fözzön rátok, hogy elöre lefözöl pár pörköltet, fözeléket, meg ami fagyasztható és tele lesz a fagyó.
2/6 anonim válasza:
Nem tudom, hogy Te akarsz-e ilyet, de én azért áldom az eszemet, hogy 35-36 hetesen telefőztem a mélyhűtőt. Kb. 30 adag különböző húsfélét elkészítettem, hogy ha épp nincs sok időm akkor csak egy kis tésztát kelljen kifőznöm a pörkölthöz, vagy pár szem krumplit a borsos tokányhoz. Nekem ez nagyon nagy segítség volt az első időben, mert főzés szempontjából nagyon másra nem számíthattam.
3/6 anonim válasza:
Kórházi csomag? Kaja a férjednek, amíg a kórházban leszel?
4/6 anonim válasza:
A kórházi csomagot elkezdhetnéd összeszedni,olyanokat, amik nem gyűrődnek, vagy legalább a szekrényben elkülönítve tárolni, kívánom,hogy ne legyen idő előtt szükséged rá, de ki tudja. Amikor egyik hajnalban a férjemet mentővel kellett bevinni a kórházba vesegörccsel, fele cuccot elfelejtettem bepakolni neki a rohanásban.
5/6 A kérdező kommentje:
ez a főzés dolog jó ötlet, köszike, el is kezdem.
tudom, h. ráérek még a baba körüli teendőkkel, csak tudnám mik azok, amikkel még ráérek! :) nem szeretnék kapkodni, vagy mindent apára hagyni!
2013. febr. 11. 20:32
6/6 A kérdező kommentje:
a kórházi csomagból már csak néhány dolog hiányzik, pl. betét, meg papucs.. . azzal egész jól állok. a gyereknek nem tudom mire lesz szüksége mire ha aza jövünk.. . :S
2013. febr. 11. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!