LEHET MÉG BABA?
Segítséget szeretnék kérni!Február 9.-én kellett volna jönnie a nemvártnak.Tegnapig semmi jele,viszont minden ilyenkor szoksásos terhességi tünet jelentkezett(hányinger,mellfájdalom,émelygés,aluszékonyság).
Tegnap csináltam egy tesztet.A tesztcsík jóval halványabb volt mint a kontroll csík,de ott volt,láttuk!Gondoltam két nap múlva csinálok mégegyet,az már nagyon erős lesz!Ma reggelre viszont meglepetésszerűen megbetegedtem.A reggeli hányingernek nyoma veszett.Viszont a megszokott mensi tünetek nincsenek.Félek.Ő lenne a harmadink babánk,tehát nem ez lenne az első terhességem,de az előző kettőnél ilyen nem fordult elő!Egyből erős pozitív,orvos és megállapították hogy igen,anyuka leszek!Kérlek segítsetek!Adjatok tanácsot,mi lehet?
Kedves Kérdező!
Ha rendesen megjött, akkor ez a kérdés eldőlt. Sajnos a baba nem maradt veletek.
Reméljük, hogy ez egy kivételes eset volt, és mihamarabb gyarapszik a család.
Nekem azt mondta ilyen estben az orvosom, hogy ha tapasztalnék terhes tüneteket továbbra is, vagy egyéb "furcsaságot", akkor menjek el, egyébként nincs szükség "tisztításra", mert a természet elintézi.
Ha esetleg ismétlődne, akkor kivizsgálás leget szükséges, de azt lehet mondani, hogy az ilyesmi "természetes".
Nekem is a második baba után volt egy ilyen "késésem", szóval van egy angyalkánk. Pár hónapra rá érkezett a harmadik kicsi, aki velünk is maradt.
Szívből kívánom Nektek is!
Köszönöm szépen!Csak tudod az érdekessége az,hogy mesi tüneteim nincsenek,nem fáj semmim és nem annyi mint amennyi ilyenkor azokott.És ahogy észrevettem,kicsit sötétebb is!
Ha kicsi angyalkánk eltávoltozott akkor vigyázzanak rá az égben és reméljük,hamarosan bővül családunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!