Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van még aki így szenved?...

Van még aki így szenved? Sírni tudnék a fájdalomtól.

Figyelt kérdés
Én soha nem gondoltam volna, hogy egy terhességet így meg kell szenvedni, és ilyen fájdalmakat kell elviselni.
2013. febr. 11. 20:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mi baj, mi fáj ennyire?? Nekem csak keményedéseim voltak és írtó kellemetlen rúgások, stb...
2013. febr. 11. 20:18
 2/11 anonim ***** válasza:
Mi fáj ennyire?
2013. febr. 11. 20:19
 3/11 anonim ***** válasza:
33%

Pedig nem hiába hívják terhességnek.

Na de ennél még a szoptatás is sokkal rosszabb. Amikor csontig hatoló fájdalom lesz a melledben, miközben 39 fokos a lázad, és két dolgot tehetsz vagy abbahagyod a szoptatást és kérsz rá gyógyszert, vagy szoptatsz, hogy a csomók kimenenek a cicidböl. A fájdalom eleve csontig hatol de közben még a mellbimbod is szó szerint rongyorsan néz ki és folyik itt ott a vér belöle.

Fincsi dolgok, erröl ritkán beszélnek az anyukák, pedig nagyon nagy arányban fájdalmas a szoptatás.

2013. febr. 11. 20:20
 4/11 anonim ***** válasza:
3. ne ijesztgesd feleslegesen,azért nem az az általános,hogy tejlázat kap az ember. Egyetlen ismerős anyukánál nem volt, nálam sem.
2013. febr. 11. 20:22
 5/11 anonim ***** válasza:

Én már a harmadikat várom, a lányoknál semmi problémám nem volt. De most a fiamnál... hajaj:D

Ma pl. az úttest közepén estem majdnem össze, annyira elkapta a combom a fájdalom:D Kicsit sem nézhettek hülyének:)

Aztán kb. egy hónapja nem alszom, mert sehogy sem jó. A térdeim közt van egy párna és a hasam alatt. A derekam majd" szétszakad, a gyomrom folyton ég. És még sorolhatnám:D

2013. febr. 11. 20:24
 6/11 A kérdező kommentje:

mindenem fáj, felsorolni se tudnám...nem bírok felkelni, menni, létezni... pedig annyi mindent kellene még megcsinálni.

pedig volt már egy-két műtétem és más betegségem az életben, de az mind semmi ehhez a fájdalomhoz képest.

2013. febr. 11. 20:25
 7/11 anonim ***** válasza:

nyugi!! Én 6 hónapot töltöttem kórházban infúzión,mert naponta 40x hánytam vért.Mindent ki lehet bírni,csak akarni kell.Egyszer ez is elmúlik,és jön a többi,amire nem számítottál.

De lesz egy szép babád.

2013. febr. 11. 20:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Az elején sirtam az asztalnál mert éhes voltam de amint ettem rosszul lettem. Ha nem ettem akkor meg azért voltam rosszúl. Hánytam + minden bajom volt ami szóba jöhet. Most hihetettlennek tűnik de el fog múlni, kitartás addig. Próbálj arra gondolni h mennyire jó is lesz ha majd a picit tarrod a kezedben!! Es ne hallgasd hogy a másiknak mi volt a cicijével, minem. Mindenkinél máshogy van, ahogy a terhesség is mindenkinél másnilyen.
2013. febr. 11. 21:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Én minden terhességem első 3-4 hónapjában nagyon rosszul voltam (hányás, folyamatos hányinger, émelygés). Később is voltak kellemetlenségek (görcsök, fájdalmak, magas vérnyomás, vizesedés, durva gyomorégés, bélösszenövés okozta komoly fájdalmak, és még sorolhatnám) + a szülések is nagyon fájdalmasak voltak, ennek ellenére már hatodjára vállaltam örömmel ezt az állapotot! Hidd el, minden kellemetlenség ellenére megéri!!! Kitartás!
2013. febr. 11. 21:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Volt már egy-két műtéted, és betegséged, de egyik sem érte meg annyira, mint ez most! A fájdalmaidról pedig konzultálj az orvosoddal, talán tud segítséget adni!
2013. febr. 11. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!