Sok kismama szenved visszatérő gombás fertőzéssel terhesség alatt?
Figyelt kérdés
21+4 hetes kismama vagyok és most csináltam végig egy 10napos kúpkúrát.Úgy is éreztem,hogy elmúlt és erre mielőtt tegnap felhelyeztem az utolsót,megint éreztem ezt az égető érzést.Akkor most nem múlt el ugye?Más is van így?A rengeteg kúptól már nem lesz bajom?És ha végig nem tudják kikezelni az nem árt a terhességnek?2012. dec. 18. 10:18
1/4 anonim válasza:
Azt nem tudom,hogy sokan vannak-e ezzel így,de itt a GYIK-en is jópár kérdés kapcsolódik ehhez.
Én is végig kínlódtam a terhességemet ezzel a problémával.Egy kúra-egy kis szünet.Így teltek a hónapok.Én mindenképpen annak tudom be,hogy megváltozik a ph és nem lesz olyan ellenálló ott lenn....aztán lehet rosszul gondolom,nem tudom.
2/4 anonim válasza:
Nekem E-colim volt végig. Végi Ab-t szedtem.
3/4 anonim válasza:
Nekem is volt visszatérö fertözésem és félek h újra kiújjul:Sez tényleg a ph változása miatt van sajnos.Javaslota a dokim a gynophilus nevü hüvelykúpot az elvileg kordában tartja de igy is volt h becsúszott valami baci.Ugyhogy én már kádba sem fürdök csak zuhanyzom.Azóta szerencsére semmi.Az viszont h ugy érzed a kúra utolsó napjaiba h esetleg nem használt,az normálisnak mondható....mert már nem vagy "beteg" és irritálhatja.Ettöl még a probléma megszünt.Nálam is volt ilyen nekem a doki mondta h ez a oka.Jó babavárást!!33hkm
4/4 anonim válasza:
Oh! Hogyne! Ahogy előttem írták, 2 hét kúra, 1 hét pihi! Már úgy mentem be a gyógyszertárba, hogy készítették a kúpot...Mikor mi volt a tenyésztésben, hol baci, hol gomba(mondjuk nem is csodáltam annyi mindent használtam rá)...Már olyan kínosan éreztem magam! Van aki a hormonváltozásra érzékenyebben reagál,főleg ha előtte is hajlamos volt a fertőzésekre.Szülés után teljesen elmúlt, azóta sem volt ilyen gondom (2 éve).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!