Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki szenved vérnyomás problémával?

Ki szenved vérnyomás problémával?

Figyelt kérdés
26 betöltött kismama vagyok.Van itt valaki akinek nagy gondot okoz a vérnyomása beállitása???Ki hogyan szedi a gyógyszereket és mennyi az az idő még hat a gyógyszre.És mióta csináljátok ezt,mert én csak 3 hete de már kinőtt a hajam.Szedek 3x1 Dopegynt és 3x1 Coldaflexet.A korházba jót mértek itthon meg 140 150 között van.Mennyi időnek kell eltelni a mérések között,mert én már 30 percenként is mérem olyan nagyon megvagyok ilyedve.A dokim is azt ondta ma szedjek akkor 2 dopegynt ne 1-et.Van aki ezzel bajlódik még vagy csak én??
2012. okt. 9. 18:35
 1/1 anonim ***** válasza:
nekem is volt gondom terhesség alatt a vérnyomásommal, dopegytet kellett szednem amit kórházban állítottak be nálam mennyit vegyek be. A szülésig be is állt tőle, szüléskor felment nagyon. Szülés alatt is kaptam vérnyomáscsökkentőt mikor megszültem leesett a vérnyomásom majd szépen beállt 120/80ra. Ha aggódsz és gyakran méregeted azzal csak idegesíted magad ettől is több lehet a vérnyomásod.
2012. okt. 10. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!