Szenved valaki szülés után keresztcsont tájéki fájdalomtól?
Én két dolgot tettem, mikor már a halálomon voltam:
1. Felkerestem egy masszőrt, 4-5 alkalom után már sokat javult
2. Elkezdtem tornázni hetente 3*
Tornára nem tudok járni már vagy fél éve, mert olyan időpontban van, amikor még nem ér haza a férjem, otthon ugrabugrálok, de a masszírozást havonta egyszer csináltatom. Tudnám azt a 3ezret hova tenni, de a férjem azt mondja, a gyereknek 10 év múlva is anya kell, aki oda tud hajolni a play stationhoz! :-)
Nagyon köszönöm a válaszokat.
Masszőrt már próbáltam, nem igazán segített. Kipróbáltam a Bioptron lámpát, annál már éreztem javulást, most nekiállok tornázni is, bízom benne, hogy segít.
2. vagyok.
Ha a masszőr nem segít, akkor tényleg érdemes lenne felkeresned egy csontkovácsot, vagy egy jobb masszőrt, mert nekem pl. a masszőröm mondta, hogy ennél többet nem tud segíteni (pedig hatalmas segítség volt, hogy tudtam aludni nagyjából, mert addig minden mozdulatra felébredtem, és anélkül tudtam lehajolni, hogy úgy éreztem, szétszakadok), csontkovács kell már.
Tegnap megnéztem, hogyan dolgozik a csontkovács, akit ajánlott a masszőr csaj, úgyhogy mihelyt lesz két olyan hétvégém, amikor 2 hét különbséggel tudok menni, bejelentkezem. Ha érdekel, szívesen megírom majd, használt-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!