Lehet menni már Miskolci Kórházba?
Szia!
Én is Kazincbarcikán fogok szülni, aug. 2-ára vagyok kiírva.
Honnan veszed, hogy megszűnik a szülészet?????????
Július 1-től valóban szünnek meg osztályok de én úgy tudom a Debreceni Egyetemmel való megállapodásnak köszönhetően 1 évig még biztos, hogy működik a szülészet barcikán....
Az imént felhívtam a szülészetet és igazad van!! Basszus!
Ténylegesen megszűnik ez az az osztály Kazincbarcikán.:-(
Ráadásul a MISEK-ben felújított vadiúj szülészet is megszűnik Miskolcon úgyhogy valószínűleg mindenkit a Megyei Kórházba fognak irányítani....Úristen ezek az emberek nem normálisak!!! Ez a kórház eddig sem tudta biztosítani a megfelelő ellátást most pedig mindenkit ide fognak tömöríteni... f.sza lesz!
Igen igen a Megyeibe kell menni majd mindenkinek azt tuttam eddig is. Csak nekem holnap kéne menni uh-ra és ha már ugyis ott kell szülni( aminek jobban örülök azért) akkor bementem volna oda, hogy legalább lássam ott milyenek a körülmények, dokik, nővérek, stb. De már most még igy akk marad Barcika. :/ de akkor majd a következőn megyek oda.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!