Akiknek nem sok különbség van két szülés között?
Figyelt kérdés
Nem vagyok terhes de még a gondolatától is félek,már második éjjel álmodom arról hogy várok a császárra,nagyon megvagyok ijedve pedig nem volt anno 18 hónapja semmi gond,sőt nagyon is jól éltem meg a császárt,de nem tudom most ez mi nálam,és most gondolkozom el azon is hogy akinek alig van 2 év a két kicsi közt azok hogy bírták ,vagy akár bírják ezt megélni????Lehet buta a kérdésem de tényleg érdekel!!!:)2012. máj. 28. 14:45
1/6 anonim válasza:
Nekem mondjuk természetes szülésem volt, az elsőtől nagyon féltem, a másodiktól már egyáltalán nem. Indították, és tényleg halál nyugodtan mentem be, tudtam, hogy bele nem fogok pusztulni. :) Aztán a második rosszabb volt, vagy csak már elfelejtettem a két év alatt, hogy mire is kell számítani, nem tudom.
2/6 anonim válasza:
3 császár volt. 1. és 2. ugyanolyan volt. A 3. altatásban történt. Ne aggódj!
3/6 A kérdező kommentje:
Én meg nem tudom mondani,most ez mi a fenétől van így,hisz tényleg nagyon szép élmény volt a császár vagyis dupla öröm :))meg utána a lábadozás sem volt szörnyű de ezek az álmok hogy most minek jönnek meg hogy miért félek ennyire???Szóval csak saját magamon csodálkozom...Na az altatásos császártól az tuti hogy "behalnék",de te utolsó nem lehetsz olyan kis gyenge mit én,hisz mondom már most félek előre...ciki vagy nem de ez van:)
2012. máj. 28. 21:37
4/6 anonim válasza:
Dehogy nem vagyok gyenge. Az első kettő valóban nem volt félelmetes. A 3. nál én is féltem. Remegett, reszketett mindenem.
5/6 A kérdező kommentje:
Na azt elhiszem:((ezt nem szeretném megélni...de miért kellett altatni????Képzeld amikor én szültem akkor is lebegett a levegőben az hogy altatnak majd mert nincs a kórháznak pénze erre a gerincbe való érzéstelenítőre,na én meg megmondtam a fogadott dokimnak hogy intézze el nekem hogy legyen,mert altatással tuti nem akarom....de érdekes a végén kiderült hogy hülye ijjeszgetés volt mert egy császárost sem altattak vagyis egyet igen aki 18 éves nem idén barnult -"kisjány" volt,na az annyira verte magát hogy nem akarja a császárt meg eleve a szülést sem hogy elaltatták....
2012. máj. 29. 11:33
6/6 anonim válasza:
Nekem egy év van a két császárom között, és nekem még életmentő is volt a második,mert a közeli terhesség miatt úgy kiöregedett a méhem, hogy papirvékonnyávált, és az első szülési görcsöktől elkezdett szétválni a heg.
Szóval én jó érzéssel gondolok a műtétre, mert megmentette az életemet.
Hidd el, nem hülyeségből csinálják, és ne félj, ha az első sem volt rémes :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!