Van itt valaki aki terhessegi veszes hanyasban szenved? Hogy birod? 10 hetes Km
Figyelt kérdés
2012. nov. 18. 15:21
1/6 anonim válasza:
nekem volt, baromi rosszul bírtam, naponta 6-7 alkalommal hánytam, semmi nem maradt bennem, pedig elhiheted, mindent kipróbáltunk. A 3. hónap végére 12 kilóval lettem kevesebb, a dokim azt mondta, ohgy még 1 kiló és befektet. A végére egészséges picúr született, de nagyon kimerített a terhesség, valóban terhesség volt, nem várandós állapot. A következő terhességnél már "csak" 5 hónapig hánytam.
2/6 anonim válasza:
Én az elején nagyon sokat hánytam. Az egyiknél már mozdulni se bírtam. Többször is voltam kórházba. Kaptam infúziót.
3/6 anonim válasza:
Borzasztó volt! :( Én az első babámat várom. A 16. hétig hánytam. Szinte egész nap,megállás nélkül. Semmi sem maradt bennem,és semmi se használt..10 kg fogytam. Csak azért nem kerültem korházba,mert a párom orvos és így itthon kezelt engem. De nagyon megviselt lelkileg,fizikailag és testileg is.
32 hkm
4/6 A kérdező kommentje:
En a masodik babamat varom igy.Az elsonel -16kg ment le a 16.hetig most megint 10 kilonal tartok lassan.A korhaz szoba sem johet mert nincs ki vigyazzon a kisfiamra.Lesz ami lesz.Fekszem egesz nap mast nem tehetek.Mar mindent kiprobaltunk vettunk elektrolit potlot is de nagyon nehezen marad bent.Remelem hamarossan enyhul a dolog.
2012. nov. 18. 17:11
5/6 anonim válasza:
Minden tiszteletem a tiétek! Hogy lehet ezt lelkileg feldolgozni? Oké,hogy valamilyen szinten kárpótol a baba,de hát aki amúgyis retteg a hányástól,az szerintem még depressziós is lehet,főleg ha a 4 fal közé kényszerül x hónapig.Vagy rosszul gondolom?
6/6 A kérdező kommentje:
Igen sajnos nagyon nehez ez igy hogy az ember nem tud felhotlenul orulni annak a csoppsegnek aki nol benne.A fiam miatt nem eshetk depresszioba meg o szoval is tart es mindig valmin kell nevetnem miatta hiab vagyok rosszul o erot ad nekem a tulelesre.Kell neki a teso erte teszem es azert mert oromem lelem az Anyasagban.Bar most szenvedek de lesz majd jobb es a szep dolgok is jonni fognak a babaval egyutt.
2012. nov. 19. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!