Használt valaki, ha igen milyen tapasztalata van? Betöltöttem a 10. hetet, eléggé viszket a hasam és mellem. A gyógyszertárban Milupa terhességi krémet kaptam. Ismeri valaki?
2012. nov. 14. 06:56
1/9 anonim válasza:
Szia! Elso terhessegem alatt mindent kiprobaltam:) a vichytol a milupaig. Kifizettem egy vagyont, kentem magam mindennel. Nem volt nagy pocakom, megis a kenegetes ellenere szanaszet repedtem:( most a masodik terhessegem alatt az orvosom mndta, hgy probaljam ki az extra szuz olivaolalajat. Vegyek a boltban, kb 1000-1500 ft egy nagy uveg, es azzal kenjem minden este a hasam,mellem,combom,fenekem. Kenegettem is szorgosan, akkora hasam volt, mintha harmas ikreket varnek...de lam egy csik sincs rajtam:) azota par ismerosom is kiprobalta es mindenki meguszta csikok nelkul:)
Nem veletlen, hogy mindenben van olivaolaj, annyira jo:) minden kremben. Ugyhogy szerintem ne ezeket a cegeket gazdagitsd, lehet, hogy nem ersz vele semmit, ahogy en sem:)
Sok sikert!!!:)
2012. nov. 14. 07:10
2/9 anonim válasza:
shea vajjal kentem de csak a terhesség utolsó harmadában, előtte semmivel. nem lett 1 csíkom se.
2012. nov. 14. 07:55
3/9 anonim válasza:
Én mind a két gyerkőcnél prevenstriát használtam, ez jó a striák kialakulása ellen..
2012. nov. 14. 08:23
4/9 anonim válasza:
A prevenstria szerintem is nagyon jó, én a 4. hónaptól használtam a hasamra, derekamra és a melleimre. A Milupát nem ismerem.
2012. nov. 14. 08:30
5/9 Golan Trevize válasza:
Viszektés ellen a mandulaolaj is jó.
2012. nov. 14. 08:34
6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. A prevestináról még nem hallottam, de utánanézek. Az olívaolajat kipróbálom mindenképpen.
2012. nov. 14. 08:48
7/9 anonim válasza:
én eleinte sima testápolóval kentem, majd 28héttől vettem a Rossmannban saját márkás stria elleni krémet, nem volt drága, azzal kenem mindennap. most töltöm 35.hetet és még egy csíkom sincs, remélem nem is lesz. nővérem is ezzel kente magát terhessége alatt, és neki nem volt csíkja
2012. nov. 14. 09:34
8/9 anonim válasza:
Én is a Milupát használom. Nekem bevált! :)
Most tartok a 31. héten,és semmi jele csíkoknak,bár
úgy gondolom,hogy ez egyénenként változik.
Boldog babavárást!
2012. nov. 14. 13:43
9/9 anonim válasza:
én is a Milupát használtam, nekem nem jött be, több csíkom van mint egy zebrának :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!