8hetes terhes vagyok és 1 hete valami iszonyúan sok pattanás nőtt rajtam. Mindenki pattanásos lesz? Elmúlik majd? Hogy enyhítsem?
szia
én mindig büszke voltam a bababőrömre, soha egy pattanásom nem volt.erre az elő hónapokban én tele lettem pattanásokkal, meg olyan foltos volt az arcom.én kamillát főztem, és azzal kenegettem.most így a 33héten járunk és néha jönnek csak elő.
boldog babavárást
Hát akkor csendben szenvedek tovább. :))))
A kozmetikusom meg dörzsölgeti a tenyerét és sok-sok gyermeket kíván még... :)))))
Én 15 hetes vagyok és ha lehet ilyet mondani, akkor a bőröm egyre csúnyább...
Először nekem is pattanásaim voltak, főleg az arcomon. 10. hét környékén ez hirtelen elmúlt és rettenetesen kiszáradt a bőröm. Folyamatosan hidratálókrémmel kenegettem az arcomat, de szó szerint lehámlott, mindenhol viszkettem kb három hétig folyamatosan, közben elhasználtam egy flakon testápolót. A sebek még azóta is gyógyulnak a lábamon, amit álmomban vakartam véresre. Úgyhogy hosszú nadrágban mászkálok mindenhova.
De hipp-hopp kb két hete vége lett ennek is: most ismét zsírosodom, az arcomon nincsenek pattanások, de a hátam és a vállam olyan csúnya, mint még soha, konkrétan már topokat sem merek hordani. Az a szerencsém, hogy nem magyarországi kánikulában csücsölök most, hanem Angliában, így nem néznek hülyének, hogy ennyire fel vagyok öltözve.
A hajam az egy külön történet, mesélni sem érdemes róla. A legjobb minőségű szuper hajápolók ellenére a múltkor csak a párom akadályozott meg abban, hogy házilag vágjam le kifésülés helyett. :-(
De nem adom fel, még bízom abban, hogy az összes rossz dolgon túl leszek az első felében és később én is csudaszép kismama lehetek! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!