Ha most pattanásos vagyok és vannak az arcomon pattanás után maradt sebek, amik már csak piros foltok, akkor ilyen lesz az arcom? 16/f
2010. jan. 12. 22:10
1/2 anonim válasza:
Nem lesz ilyen.Ilyen arc akor alakul ki ha előtt nagy gyulladások kelések voltak.Sima pattanás útán piros folt heg lesz ami eltűnik.Kb 2 hónap.Nyáron ha lebarnulsz lehámlik az arcod ujra rendes lesz.A naturland körömvirágkrém sokat segít enyhén lehámlasztja.Nekem régebben nagyon foltos volt mostanában kevesebb pattanás van igy gyorsabban javul.Volt hogy akor piros folt maradt hogy 5 méterről simán látszot.3 hónap és teljesen eltünk.Igazán akor lesz szép az arcod mikor már egyáltalán nincs pattanásod.20 év felett.18/f
2/2 A kérdező kommentje:
Használtam körömvirágkrémet, de azóta elmentem bőrgyógyászhoz, és valami mindig van az arcomon.
2010. jan. 12. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!