A pattanásos hát mitre utalhat? Amugy az arcomon néha van csak pattanás.22L
Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 13:44
1/8 anonim válasza:
arra utal hogy a hátadon jobban zsírosodik a bőröd, nincs ezzel semmi baj.annyi a teendőd hogy fokozottabban tisztítod azt a területet. vegyél ilyen hátmosó fát, hogy zuhanyzásnál a szennyeződéseket el tudd róla távolítani és használj kénes szappant.
2/8 anonim válasza:
azoknak is szokott akik zárt nem légáteresztő ruhában vannak. próbálj meg lengébb cuccokat hordani és néha bőrradírozhatod is
3/8 anonim válasza:
a fentieken túl nem ártana az étrendedet átnézni, mert lehet, hogy pl túl sok olajos magvat eszel...
4/8 anonim válasza:
Szija Kerdezo!Nekem is ugyanez a bajom,es ugyanannyi idos vagyok,mint te!Nekem van amikor elburjandzanak,es begyulladnak,de most eppen eleg csendes.En a gyogyszertarban kertem ra akne kremet,a baratommal kenetem be ,minden este,vagyis kenettem,4napig,es elmult:-)bar tudom visszafog terni valamikor,mert 16eves korom ota elojon mindig.Es a hatamat dorzsis furdoszivacsnak a dorzsi felevel szoktam jol atsurolni tusfurdovel azis segit kitisztitani a bedugult szortuszoket!Remelem segitettem 22/L
5/8 anonim válasza:
Lehet még túl sok cukortól is vagy tesztoszteron illetve anti-androgén (egy nőkben is lévő férfihormon, ami a pattanásokért és a zsíros hajért, szőrnövekedésért felel) túltengéstől is. Ez elmúlhat attól, ha alaposabb figyelmet szentelsz neki, ahogy az előttem szólók írták, vagy hormontablettától, vagy a szexuális élettől (egyik ismerősömnek akkor múlt el, mikor barátnőjével szexualitás is lett köztük). De ezért ne kezdj el fűvel-fával... :D
6/8 anonim válasza:
Jaj, rosszul írtam, nem antiandrogén, hanem androgén. Bocsi.
7/8 A kérdező kommentje:
JAj, köszönöm a válaszokat! Sokat segítettek! Lehet a cukortól van, mert szeretem a csokikat. Az olajos magvakat nem eszek, sem chipset, sem tökmagot. Lehet elmegyek a patikába, és kérek valami szert, mert mindjárt itt van a nyár megint!
2010. jún. 16. 14:35
8/8 anonim válasza:
meg napoztasd le mert nekem attól tűnt el,persze előjön úgyhogy az előzőekhez csatlakozom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!