Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ügyelet? Hétfőn...

Szerintetek ügyelet? Hétfőn voltam 8 hetes!

Figyelt kérdés
Hétfőn voltam dokinál mert felfáztam és nagyon csíp éget pisilés után, de nem írt gyógyszert mert 12. hetet még nem töltötte be a babó! Ha elmennék ügyeletre írnának gyógyszert? Lenne baja a babámnak?! Hiába iszok sokat nem nagyon segít és a tőzegáfonya sem! Urogint meg nem lehet terhesen!! Volt már így valaki??!!

#felfázás #8hetes terhesen
2013. febr. 8. 18:48
 1/2 anonim ***** válasza:

szerintem minden féle képen nézesd meg mert nekem volt már ilyen felfázásom amiből lett egy szép kis vesemedence gyulladás, (40 fokos lázam volt több napig) és kemény antibiotikumozás lett a vége,) szóval semmi esetre ne kockáztasd meg mert az nagyon nagyon veszélyes lenne a picire !!!

jobbulást!!!

2013. febr. 8. 19:14
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
Ugye jól értem, hogy mindneképp gyógyszert szeretnél írtani, emiatt mennél az ügyeletre? ha nem bízol a saját dokidban, aki nem írt gyógyszert,akkor sürgősen válts orvost!! Nem hiába nem írnak gyógyszert a 12. hételőtt, ekkormég nagyon érzékeny a magzat ezekre az anyagokra. Bármilyen baja,rendellenessége lehet tőlük. Próbáld ki a házi gyógymódokat a felfázásra. Az ügyeleten nem fognak gyógyszert írni, azt fogják mondni, hogy menj el az orvoshoz hétfőn. Sőt még jól le is szidnak, mert az ügyelet az sürgősségi ellátás, nem ilyen, mint a te bajod.
2013. febr. 8. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!