Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítség! 17ker. Ben lakom...

Segítség! 17ker. Ben lakom hova tudok menni ügyeletre?

Figyelt kérdés
Egyedül vagyok itthon,vagy mentőt hívok mindjárt,vagy taxit nekem mindegy,de hova tudok menni ügyeletre most azonnal?? 17.kerületben lakom,nem találtam a bajcs kórházban éjszakai ügyeletet a tudakozó pedig 5perce várat,mindjárt megőrülök! 10+2 hetes terhes vagyok erős görcseim vannak,némi kisebb vérrel! köszönöm a válaszokat előer is bocs a fogalmazásért idegbaj vagyok

2013. jan. 30. 01:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Felnőtt, 24 órás orvosi ügyelet:

XVII. Egészségház u.3.

Telefonszáma: 256-6272

Ezt az egyet találtam, hívd fel őket, végső esetben a 104-et hogy jöjjenek ki, vagy mondjanak egy címet ami a közeledben van! Minden jót!

2013. jan. 30. 02:06
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Bajcsy SBO: 1106 Budapest, Maglódi út 89-91. Ugyanitt van nőgyógyászat, szülészet... viszont nem tudom, hogy ügyelnek-e...

Ne legyen baj...

2013. jan. 30. 02:07
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

#2 vagyok, és jegyzem meg csendben: remélhetőleg már úton vagy, nem lesz semmi baj, és amikor visszaolvasod, akkor már csak rossz emlékként tekintesz az egészre, de legyen ez a kérdés intő példa, hogy mit _ne_ csináljunk vészhelyzetben.

Nagyon jó dolog a net, meg kéznél is van általában, de ha megnézed, akkor a kérdés feldobása és az első válasz között 16 perc telt el.

Ennyi idő alatt éjjel a mentő már ott van, és gondoskodik rólad. Városokban ezt az időt még nappal is tudják általában tartani.

Ez a 16 perc adott esetben az életet, vagy a maradandó egészségkárosodást jelentheti! "Jobb" esetben "csak" 16 perccel több felesleges szenvedést és idegeskedést.

Úgyhogy egyszerű válaszolóként kérek mindenkit, hogy aki úgy gondolja, hogy _akut_ (heveny, azonnali ellátást igénylő) _orvosi_problémájának_ kezelésére a gyaki a legjobb hely, az sürgősen magoljon be két telefonszámot:

104

112

Javasolt az első használata, ott csörög, ahonnan azonnal jöhet a segítség: az OMSZ központi betegirányítójában.

(lehet lepontozni)

2013. jan. 30. 02:43
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
mért is pontoznánk le,ez igy van ahogy irod.
2013. jan. 30. 05:52
 5/18 anonim ***** válasza:

Vajon mi lehet a kérdezővel...?

Most olvastam a kérdést és nagyon aggódni kezdtem!

2013. jan. 30. 06:28
 6/18 anonim ***** válasza:
Ó, járkálnak mindenfele a ráérő pontozóművészek, akik képtelenek elviselni, ha valahol 50%-nál magasabb számot látnak, egerük van, kattintani meg tudnak.
2013. jan. 30. 06:29
 7/18 anonim ***** válasza:

"Vajon mi lehet a kérdezővel...? "

Talán megtudjuk. Ha szerencséje van, akkor ma, vagy holnap számol be arról, hogy nagyon megijedt, de egyébként minden rendben. Más lehetőség pedig még gondolatban se merüljön fel... ...!

(mondom ezt "nem igazán gyermekcentrikus" pasiként)

2013. jan. 30. 06:31
 8/18 anonim ***** válasza:
Remélem jól vagy.
2013. jan. 30. 07:02
 9/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Az elso valaszt sem lattam mar,mentot hivtam aki kb 5perc alatt kint is volt. Igaz ultem 1orat es vartam de mostmar itthon vagyok es jol vagyunk. Veszelyesztetett terhes lettem..
2013. jan. 30. 07:18
 10/18 anonim ***** válasza:

No, akkor kezdünk megnyugodni, időnként majd drukkolok, hogy ez legyen a legnagyobb ijedtség is gond egészen a "mit vegyen fel az esküvőjére" c. világrengető problematikáig :D

Át is engedlek a "támogató női kórus"-nak (#2,#3,#7 voltam)

2013. jan. 30. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!