Segítség! 17ker. Ben lakom hova tudok menni ügyeletre?
Felnőtt, 24 órás orvosi ügyelet:
XVII. Egészségház u.3.
Telefonszáma: 256-6272
Ezt az egyet találtam, hívd fel őket, végső esetben a 104-et hogy jöjjenek ki, vagy mondjanak egy címet ami a közeledben van! Minden jót!
Bajcsy SBO: 1106 Budapest, Maglódi út 89-91. Ugyanitt van nőgyógyászat, szülészet... viszont nem tudom, hogy ügyelnek-e...
Ne legyen baj...
#2 vagyok, és jegyzem meg csendben: remélhetőleg már úton vagy, nem lesz semmi baj, és amikor visszaolvasod, akkor már csak rossz emlékként tekintesz az egészre, de legyen ez a kérdés intő példa, hogy mit _ne_ csináljunk vészhelyzetben.
Nagyon jó dolog a net, meg kéznél is van általában, de ha megnézed, akkor a kérdés feldobása és az első válasz között 16 perc telt el.
Ennyi idő alatt éjjel a mentő már ott van, és gondoskodik rólad. Városokban ezt az időt még nappal is tudják általában tartani.
Ez a 16 perc adott esetben az életet, vagy a maradandó egészségkárosodást jelentheti! "Jobb" esetben "csak" 16 perccel több felesleges szenvedést és idegeskedést.
Úgyhogy egyszerű válaszolóként kérek mindenkit, hogy aki úgy gondolja, hogy _akut_ (heveny, azonnali ellátást igénylő) _orvosi_problémájának_ kezelésére a gyaki a legjobb hely, az sürgősen magoljon be két telefonszámot:
104
112
Javasolt az első használata, ott csörög, ahonnan azonnal jöhet a segítség: az OMSZ központi betegirányítójában.
(lehet lepontozni)
Vajon mi lehet a kérdezővel...?
Most olvastam a kérdést és nagyon aggódni kezdtem!
"Vajon mi lehet a kérdezővel...? "
Talán megtudjuk. Ha szerencséje van, akkor ma, vagy holnap számol be arról, hogy nagyon megijedt, de egyébként minden rendben. Más lehetőség pedig még gondolatban se merüljön fel... ...!
(mondom ezt "nem igazán gyermekcentrikus" pasiként)
No, akkor kezdünk megnyugodni, időnként majd drukkolok, hogy ez legyen a legnagyobb ijedtség is gond egészen a "mit vegyen fel az esküvőjére" c. világrengető problematikáig :D
Át is engedlek a "támogató női kórus"-nak (#2,#3,#7 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!