Segítség! 17ker. Ben lakom hova tudok menni ügyeletre?
Hu de jo..)))
Hová vittek a mentősök??
Mitől volt nem mondták?
Ugyvan...((
Szerinte ez nem volt sürgős???
És azota ok minden?
Mi volt a baj vér és görcs ez neki nem komoly terhesen??
Nevetséges!
Hála Istennek,hogy nem történt meg az a tragédia amitől féltem!
Vigyázz magatokra,és pihengess sokat!Ennél többet sajnos nem tudok javasolni!:(
Jó egészséget kívánok Nektek!
Meg nem fogadtam maganorvost es lejottem ide az sztk-ba,mivel ide vagyok bejelentve a keruletbe. Noverem szinten terhes. Kovetkezo a szitu. Fel 11kor lejottunk a delelotti rendelesre. Noverem kapott sorszamot. En oda alltam es kozolte a noci hogy meg soha nem voltam itt hiaba vagyok keruleti lakos,kerjek idopontot. Elmondtsm neki hogy tegnap voltam ugyeleten es ma is gorcsol a hasam hova menjek ha nem a keruletis orvoshoz?? Azt mondta kopogjak be a rendelesre es kerdezzem meg tudnak-e fogadni ma... Bekopogtam elmondtam,hogy 10hetes terhes vagyok es verzem,gorcsolok most is rosszul vagyok. Kozolte eloszor hogy sajnalja rengetegen vannak de talan delutanra
Tud adni idopontot. Nagyon rendes volt es adott idopontot 3-ra. Visszamentem(fell11kor) a recepciora es mondtam hogy megengedtek kerhetek e sorszamot. Ezek utan a no azt mondta rengetegen vannam 1utan tud adni sorszamot..... Mondom jo noverem addig ugyis itt van. Kozben jottek fyamatosan az emberek ergo adta a sorszamokat. 1utan vegre adtak egy sorszamot az iment voltam bent mindjart en kovetkezem csodak csodajara... De azert lebaszott azaszisztens hogy miert uldogelek kint 10ota gorcsokkel...
Na szép nem semmi...ezek ellenére azért jol vagy uyge??
Megvizsgáltak minden ok??
De ilyet vérzés és görcsel azonnal miért nem látnak el ezt nem értem nekem ez magas...(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!