Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezek közül mi az amit megvette...

Ezek közül mi az amit megvettetek vagy megvesztek mire a babátok érkezik?

Figyelt kérdés

-babamérleg

-szoptatós párna

-pihenőszék

-bébi őr

-légzésfigyelő

-mellszívó

...

Csak azért kérdezem, mert ezek olyan dolgok, amiről megoszlanak a vélemények, hogy kell vagy nem olyan fontos!

Esetleg van olyan dolog ezeken kívül, amire költöttetek, de utólag úgy gondoljátok, hogy felesleges, mert nem használjátok? vagy olyan, amit nem vettetek meg és hasznos lenne!?

2013. febr. 8. 13:53
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Mi babamérleget kölcsönzünk, szoptatós párnát lehet veszünk, pihenőszéket szeretnék, ha marad rá pénz veszünk, bébi őrt nem veszünk, légzésfigyelőt mindenképp veszünk, mellszívót majd csak szülés után ha szükség lesz rá!Egyenlőre így gondolom :)
2013. febr. 8. 13:57
 2/24 anonim ***** válasza:
Légzésfigyelőt,bébiőrt megvettük,pihenőszéknek a hintásfotelünk tökéletes,babamérleg kölcsönbe lesz,szoptatós párna,mellszivó majd ha kell.
2013. febr. 8. 13:58
 3/24 anonim ***** válasza:

babamérleg - kölcsönöztem pár hónapra

szoptatós párna - nem volt

pihenőszék - nem volt

bébi őr - nem volt

légzésfigyelő - ezt vettünk, angelcare

mellszívó - ez nekünk szintén kellett, avent elektromos

4/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk első baba lesz!

Babamérleget, mellszívót már megvettük!

(mellszívót tanácsolták, hogy a már a kórházba is vigyem be, mert jól fog jönni)

Pihenőszéket is megvesszük, mert szerintünk jól fog jönni, már kinéztük!

A többit amit írtál nem vesszük meg, legalábbis egyenlőre, de viszont STERILIZÁLÓT vegyetek, mert az is jól fog jönni!

Nekem már nincs sok vissza, alig várjuk! :)

Boldog babavárást!

37.hkm

5/24 anonim ***** válasza:

Nekünk első baba.

Mi mindet megvettük,amiket itt felsoroltál.

És tényleg hasznát vesszük mindnek,jó hogy vannak.

1 hós baba anyukája

2013. febr. 8. 14:01
 6/24 anonim ***** válasza:

Én nagyrészt kaptam ezeket, és az élmény is friss :)

Babamérleg egyenlőre a védőnőtől van, ha kell még, kölcsönözni fogunk. Szoptatós párna nem kell, van egy hengerpárnám, amit befogtam annak. Pihenőszéket kaptunk, jól is jött már, amikor a konyhában ebédelünk férjemmel, és a baba meg csak nézelődne, de nincs el a kiságyában. Bébiőr nekünk nem kell, mert kicsi a lakás. Légzésfigyelőt kölcsönkaptunk, nem mindig kapcsolom be, meg sokszor velünk is alszik, de megnyugtat, amikor egyedül van a kiságyában, és bekapcsolom. Mellszívó nekem kézi avent van, annyira nem jött be, de nem azt mondom, hogy felesleges, főleg, ha valakinek rengeteg teje van. Nekem ehhez a kicsi fejéshez a kézzel fejés jobban bejött.

Amit meg ma szerez be a férjem, egy rugalmas hordozókendő, mert sokszor ébren van a pici, és csak annyi kellene, hogy a kezemben legyen, úgy minden rendben, viszont ha leteszem, sír.

2013. febr. 8. 14:01
 7/24 anonim ***** válasza:
Mérleget kölcsön kaptunk a nagyobbnál, a kisebbnél nem mértem, szoptatós párna nagyon jó volt, mindenképp ajánlom, pihenőszéket kaptunk volna kölcsön rokontól, de felesleges volt, nem kértük, bébiőr szintúgy, légzésfigyelőt kölcsönöztünk a védőnőtől, mindenképp ajánlatos, mellszívó is kell. Ami kell, de ráér szülés után,az a porszívó-orrszívó. Szinte az első pillanattól kellett nálunk.
2013. febr. 8. 14:02
 8/24 anonim ***** válasza:

Második babánál ezek jöttek jól:

szopipárna - imádom:)

pihenőszék - áldás volt:)

mellszívó- már a kórházban is használtam:)

felesleges volt nekünk: sterilizáló készülék

bébi őr csak akkor, ha nagyon nagy a lakás, vagy ház (nálunk 74nm-re tök felesleges volt)

légzésfigyelő jó ha van, bár én hamarabb szültem, apa rakta össze a kiségyat, és kifelejtette - én meg észre se vettem, hogy nincs benne kb. 3 hónapos volt a lányom, mire eszembe jutott:)

2013. febr. 8. 14:04
 9/24 frászkarikaborsó ***** válasza:

babamérleg: kölcsönöztük csak, az első 3 hónapra, de igazából csak az első 1-2 hónapban használtam aztán rájöttem hogy a heti méréseken kívül semmire nem jó mert csak idegesítem magam hogy keveset eszik. (nem a tej kevés hanem az étvágya...vannak ilyen babák)

szoptatós párna: megvarrtam magamnak, sajnáltam rá a pénzt. Szoptatáshoz pont nem használom, de a terhesség vége felé egy áldás volt ezzel aludni, és most is kint van a franciaágyon, sokszor támasztom meg vele magam amikor a kicsivel játszom.

pihenőszék: nem vettem, kis lakásunk van nagyon, úgy voltam vele hogy 1-2 hónapra nem veszek hogy aztán ott porosodjon.

bébi őr: nem vettem volna, de végül olyan légzésfigyelőt sikerült olcsón szerezni amiben van. Néha hasznos, de nem létszükséglet.

légzésfigyelő: használtan vettem, ezt mindenképp akartam, nem is bántam meg... inkább ez legyen mint a probléma...

mellszívó: nem vettem meg előre de a kórházban már látszott hogy fog kelleni így ezzel nem is jártam jól mert nem volt idő akciósat vadászni hanem az első bababoltban megvetettem a párommal, buktam rajta pár ezer forintot. De hasznos volt nagyon.

játszószőnyegre nem költöttem, megoldom házi módszerrel a plüssök fellógatását hogy legyen mit pofozgatnia.

egy normális habtapi szőnyeg hiányzik még, mert amit vettem arról kiderült hogy puzzle és egész kicsi részekre szedhető, pl. ki lehet szedni a kacsának a szemét, azt meg egy jó ideig nem merem használni mert félek hogy megeszi.

2013. febr. 8. 14:08
 10/24 anonim ***** válasza:
Mérleget kölcsönöztünk(két hét után vissza is vittük), a többire nem volt szükség, viszont jó lett volna ha már terhesen megtanulom használni a hordozókendőt, jópár nehéz naptól megenekültünk volna.
2013. febr. 8. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!