Istenhegyi vagy Magzati Diagnosztikai Központ? Genetikai ultrahanghoz mit javasoltok? 16 hkm
Sziasztok!
Segítenétek? Én is gondoltam, h elmegyek az Isenhegyire...nagyon sokan dícséritek! De kérhetem, h kihez menjek? Vagy csak kapok időpontot, és akihez kerülök az vizsgál meg?
Köszi
11-esnek: én csak bejelentkeztem. Mikor mentem Lindtner Balázs volt, ő vizsgált meg, és nagyon rendes, alapos volt.
Később 18 hetes uh-n Bátorfy vizsgált meg (kórházban) és ő is szuper volt. Ő az Istenhegyin is rendel.
Szóval nem jelentkeztem be külön dokihoz, mert azt mondták bárkihez kerülök, jó lesz. Tényleg így volt. :)
Szuper!
Én is így gondoltam, ott minden dokit dícsérnek...nekem mennem kell majd genetikai tanácsadásra az I.sz. Női klinikára, és gondoltam, h utána a biztonság kedvéért elmegyek ide, egy 4D-re...akkor már 18 hetes leszek!
Istenhegyi Géndiagnosztika!
Nekem dr.Lindner csinálta az összes uh-t!
Mi megvoltunk elégedve vele, és nem voltam ,még 13hetes sem mikor megmondta, hogy fiúúúúúú!
Úgy örültünk :)
Háááát, annyit mondott, hogy ebben a hétben a 13 körül, ha nem-igen lát semmit akkor inkább kislányra saccolja, de persze később a 18.hét körül már biztosabbat tud mondani,mert akkor már többet lát, mivel a baba jobban fejlett..A fiúknál picit más, mert ha lát valamit ott lent, akkor inkább fiú...ha nem akkor inkább kislány!
Nekünk akkor augusztusban kisfiút mondott, majd októberben, és decemberben is, és a saját orvosom is a rendszeres terhesgondozáson szintén csak megerősített Minket, szóval szerintem lehet hinni neki.. :)
Nekem már nincs sok vissza, alig várjuk,a 38.hétben vagyok!
Csak jókat hallottam az Intézetről, bárkihez kerülsz jó kezekben vagy!
Boldog Babavárást, és Kitartást!
38hkm
14-es vagyok!
Ha ez nekem szólt akkor köszi szépen!!
Reméljük így lesz!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!