Szerintetek hova érdemesebb genetikai ultrahangra menni: A Magzati Diagnosztikai Központba, vagy a Géndiagnosztikai Központba?
Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 07:54
1/8 anonim válasza:
Magzati diagnosztikai központ! Èn ott voltam, nagyon rendesek az emberrel. 21+2hkm
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Orvost is tudsz ajánlani!?
2012. szept. 4. 08:31
3/8 anonim válasza:
Hát erre azért nehéz, mert aki amelyikben volt,gondolom arra voksol!
Én az Istenhegyi úton voltam és én meg azzal voltam megelégedve, de nagyon. Hajdú Krisztina nagyon profi!
4/8 anonim válasza:
Én is az istenhegyi úton voltam. Dr. Lintner Balázsnál. Ajánlom.
5/8 anonim válasza:
Istenhegyi út, Hajdú Krisztina!!!
6/8 A kérdező kommentje:
Az orvosom Hajdú Krisztinát javasolta :)
2012. szept. 4. 12:32
7/8 anonim válasza:
én a Mens Mentisben voltam, Győrfi Mátyás szonográfusnál, alapos volt és pontos. A vérvételnek még aznap megvolt az eredménye, nekem ez számított, mert a Magzati Diagnosztikai Központban azt mondták, hetek alatt van csak meg. Az Istenhegyi nekem valahogy eszembe se jutott akkor.
8/8 anonim válasza:
Az Istenhegyin is megvan az eredmény másfél óra alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!