Melyik intézményt ajánlanátok inkább? Istenhegyi Géndiagnosztikai Központ vagy a Magzati Diagnosztikai Központ?
Szia én csak a Magzati Diagnosztikai Kp-ot ismerem, de szeretettel ajánlom. Az UH gépükről én is hallottam, hogy nagyon profi, de látszik is az UH felvételeken, hogy jó a gép.
Mi az eddigi két genetikai UH-t ott csináltattuk, meg integráltat is, mert a kombináltnál kicsit rossz lett a Down eredmény.
Úgy nézett ki a dolog pénzügyileg, hogy a kombinált teszt ingyenes, az UH-ért 12ezret fizettünk DVDvel, és a második vérvételnél fizettünk pluszba... elfelejtettem, azt hiszem 6ezret, vagy 8at??
Meg azért is szeretem mert így asaját fogadott orvosom ultrahangoz, és nekem ez megnyugtató.
Mindenjót!
31 hetes
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszaitokat, amik elég meggyőzőek :-) A kombinált teszt tényleg ingyenes a Magzati Diag. Kp.-ban? Csak az UH-ért kell fizetni?
Igen, legalábbis decemberben az volt. Csak az UHért kellett fizetni, és ha jó az eredményed, nem is kell integráltra menned.
Nekünk negatív lett ugyan a Down-kór a kombinálton, de csak 1:640hez, és erre azt mondta a z orvosom, hogy nem eléggé negatív. Így levetettük a második vért is, azon már 1:45000hez lett, és SMSben is megkaptam az eredményt, meg fel is hívtak, hogy ne aggódjak.
Hívd fel őket, kérdezz rá a kombináltra!
Én is a Magzati Diagnosztikai Központot ajánlom.Nekem Integrált tesztett csínáltak ott és nagyon rendes mindenki.Az UH is szuper nagyon alaposan megnézik a babákat.
Egy 6 hónapos kisfiú anyukája
Sziasztok!
Sikerült bejelentkeznem a Magzati Diag. Kp.-ba! :-) Jövő héten vasárnap megyek, Dr. Timmermann Gáborhoz. Esetleg őt ismeritek? Már nagyon várom a vizsgálatot!!!
Második vagyok.
Timmermann doktor nagyon aranyos, ő a fogadott orvosom.
Mind emberileg, mind szakmailag a toppon van. Biztosan elégedett leszel vele.
Majd írd meg, mi volt! :)
bár régi kérdés, de hátha most nézelődőnek segít.:)
nekem a mdk-ban elírták a kombinált tesztem adatait, így vérvétel után 3 nappal kijött egy hót fals eredmény. Végül az istenhegyin megismételtem azon a héten és szuper uh-val,vérvétellel két óra múlva megvolt az eredmény, ami szerencsére jó lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!