Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik intézményt ajánlanátok...

Melyik intézményt ajánlanátok inkább? Istenhegyi Géndiagnosztikai Központ vagy a Magzati Diagnosztikai Központ?

Figyelt kérdés
12 hetes kismama vagyok és szeretnék 4D-s ultrahanggal egybekötött Down kór szűrést (integrált teszt) csináltatni. Végülis gondolom a vérvétel mindenhol ugyanaz, inkább az ultrahangban lehetnek különbségek. (milyen alaposan végzik, milyen géppel)
2009. ápr. 14. 08:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Én a Magzati Diagn.Központot ajánlanám(a Bolgárkerék u.,ugye?)Több okból.1.olcsóbb,mint az Istenhegyi,2.a legújabb UH készülékük van,Angliából hozatták.3.amennyiben szükség van magzatvízvizsgálatra-és te vállalod-azt a Telki magánkhzban csinálják,és 2-3 nap alatt(nem 1 hónap)megvan az eredmény.Érdeklődj utána,mindent pontosan elmondanak,hogyan is működik.Nekem kellett menni,mert rossz lett az eredmény(1:120 a Down kórra)...ma már 11 hós,és makk egészséges.Nem volt mindegy,h pár nap alatt megkaptam az eredményt.
2009. ápr. 14. 08:57
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia én csak a Magzati Diagnosztikai Kp-ot ismerem, de szeretettel ajánlom. Az UH gépükről én is hallottam, hogy nagyon profi, de látszik is az UH felvételeken, hogy jó a gép.

Mi az eddigi két genetikai UH-t ott csináltattuk, meg integráltat is, mert a kombináltnál kicsit rossz lett a Down eredmény.

Úgy nézett ki a dolog pénzügyileg, hogy a kombinált teszt ingyenes, az UH-ért 12ezret fizettünk DVDvel, és a második vérvételnél fizettünk pluszba... elfelejtettem, azt hiszem 6ezret, vagy 8at??

Meg azért is szeretem mert így asaját fogadott orvosom ultrahangoz, és nekem ez megnyugtató.

Mindenjót!

31 hetes

2009. ápr. 14. 10:23
 3/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm szépen a válaszaitokat, amik elég meggyőzőek :-) A kombinált teszt tényleg ingyenes a Magzati Diag. Kp.-ban? Csak az UH-ért kell fizetni?

2009. ápr. 14. 10:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Igen, legalábbis decemberben az volt. Csak az UHért kellett fizetni, és ha jó az eredményed, nem is kell integráltra menned.

Nekünk negatív lett ugyan a Down-kór a kombinálton, de csak 1:640hez, és erre azt mondta a z orvosom, hogy nem eléggé negatív. Így levetettük a második vért is, azon már 1:45000hez lett, és SMSben is megkaptam az eredményt, meg fel is hívtak, hogy ne aggódjak.

Hívd fel őket, kérdezz rá a kombináltra!

[link]

2009. ápr. 14. 10:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is a Magzati Diagnosztikai Központot ajánlom.Nekem Integrált tesztett csínáltak ott és nagyon rendes mindenki.Az UH is szuper nagyon alaposan megnézik a babákat.

Egy 6 hónapos kisfiú anyukája

2009. ápr. 14. 14:08
 6/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Sikerült bejelentkeznem a Magzati Diag. Kp.-ba! :-) Jövő héten vasárnap megyek, Dr. Timmermann Gáborhoz. Esetleg őt ismeritek? Már nagyon várom a vizsgálatot!!!

2009. ápr. 16. 16:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Timmermann doktor nagyon aranyos, ő a fogadott orvosom.

Mind emberileg, mind szakmailag a toppon van. Biztosan elégedett leszel vele.

Majd írd meg, mi volt! :)

2009. ápr. 17. 08:40
 8/8 anonim ***** válasza:

bár régi kérdés, de hátha most nézelődőnek segít.:)

nekem a mdk-ban elírták a kombinált tesztem adatait, így vérvétel után 3 nappal kijött egy hót fals eredmény. Végül az istenhegyin megismételtem azon a héten és szuper uh-val,vérvétellel két óra múlva megvolt az eredmény, ami szerencsére jó lett

2012. jan. 30. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!