Dr. Nemes Andrásról Kecskeméten van-e valakinek tapasztalata 4D ultrahanggal kapcsolatban? (Ultrahang Diagnosztikai Centrum)
Ismerősöm ajánlotta őt. Mennyivel előbb kell, vagy érdemes bejelentkezni egy ilyen vizsgálatra, ha kb. 3 hét múlva szeretnénk menni? Vagy ez teljesen helyfüggő?
23 hetes kismama
Szia!
Amikor először telefonáltam nekik, kb.1 hétre rá tudott a hölgy időpontot adni.A következő vizsgálatra meg rögtön az uh után kértem az új időpontot, ami 5 hét múlva volt esedékes!Szerintem nyugodtan telefonálj már most, mondd meg mikorra szeretnél menni, hogy akkorra még tuti legyen helyed!
Pontosan ilyet hallottam én is róla, hogy van némi kifogásolnivaló a stílusában. Persze nem azt várom, hogy gügyögjön meg gagyogjon, de ha már annyi pénzt kifizet az ember, akkor legalább normálisan viselkedjen. Viszont azt is hallottam, hogy nagyon jó a szakmájában, és igazából ez győzött, amikor tegnap felhívtam és időpontot kértem. Remélem nem fogunk csalódni.
Köszönöm a válaszaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!