A Pesti diagnosztikai központba, a párotok is bemehetett veletek az ultrahangra? 4D-set csinálnak ott?
Hát nem tudom melyikre gondolsz. Ha erre [link] én itt voltam, akkor igen bejött a férjem is, sőt a "nagyfiam" (akkor volt másfél éves) ült a combjaimon addig amíg uh-on nézett a doki :)
Nagyon korrektek, rendesek voltak, profi 4d-s gépeik vannak, dvd-t, képeket kaptunk a genetikai lelet mellé.
Bocs, már nem voltam tegnap :)
Benne volt a vizsgálati árban, nem kellett érte külön fizetni. Dvd-t és azt hiszem 8 képet kaptunk. De szerintem ez dokifüggő is, melyik tetszik neki és nyomtatja ki. Szépen dossziéba tették bele a lelettel együtt. Ha tagja vagy valamelyik egészségpénztárnak akkor érdemes számlát kérni (de szerintem kérdezik is) mert a eg.pénztár visszafizeti az árát a vizsgálatnak.
Náluk az apuka természetes, hogy bemegy, még külön szék is van neki ahova leülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!