Gottacska kérdése:
22 hetesen érdemes 4d ultrahangra menni? Jól látszik minden? Vannak tapasztalatok Kecskemét Csokonai utcai 4d ről?
Figyelt kérdés
2012. jún. 24. 11:45
1/5 anonim válasza:
Szia! En 2 het mulva megyek 4d-re, akkor leszek 15 hetes, mar akkor is szepen latszik:))
Noveremmel kb fel eve voltam, akkor volt 21 vagy 22 hetes es gyonyoruen latszott az arca a kisbabanak:))) meg mindene, kukija is:))) erdemes szerintem mar akkor!:)
2/5 anonim válasza:
:) mindenhol azt hallani hogy a 30. hét környékén érdemes menni, de én sem fogom tudni kivárni az tuti :D én terveim szerint kb. 20 hetesen szeretnék babamozira menni :)
3/5 anonim válasza:
Ahogy látom, ott Miskolczi Zsófia a szonográfus, ő az egyik a kórházból, engem csak a kórházban UH-ozott, de jó szakember.
4/5 anonim válasza:
Szia!
Mi a 23. héten voltunk 4D-n, tökéletesen látszott minden, gyönyörű volt! :)
Itt vannak képek milyen a 22. héten a baba:
5/5 anonim válasza:
Mi 16 hetesen voltunk és nagyon édi volt, igaz ilyenkor kis soványka, de cuki :D
Tervezzük majd a 28-30 héten is, mert akkor már szépen kialakult arcvonásai lesznek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!