Kecskeméten milyen a Csokonai utcai 4D ultrahang?
Figyelt kérdés
Voltam már a Miskolczi Zsófiánál 12 hetes ultrahangon, akkor nagyon alapos volt, mindent megmutogatott. Most mennék 4D-s ultrahangra a Csokonai utcába és arra lennék kíváncsi, hogy mennyi ideig nézi a babát? Nekünk kell DVD-t vagy pendrive-ot vinni? Milyen szokott lenni a felvétel? És a kép megéri-e az árát? Köszi a válaszokat?2012. márc. 23. 08:51
1/4 anonim válasza:
Off leszek, engem is érdekel, mert és is Kecskemétre járok uh-kra.
2/4 anonim válasza:
Én is csak azért írok mert engem is érdekelne...
19 hkm
3/4 A kérdező kommentje:
Elküldöm a tapasztalataim, mivel tegnap voltam 4D-n a Csokonai utcában. Nagyon alapos volt, mindent megmutatott, mindent megszámolt. A DVD-t én vittem, de szerintem tud adni, bár azt én nem kérdeztem.
A DVD-n a teljes vizsgálat rajta van, nekünk 22 perces lett, mert a babánk úgy döntött, hogy nem akarja ennél tovább mutogatni magát. A jól sikerült részeket állóképre teszi és elmenti a DVD-re, úgyhogy azokból lehet képet nyomtatni. Bár ő is tud adni 1000 Ft-ért. A DVD nagyon jó, mert amit a nyíllal mutogat az is rajta van és később könnyebb a nagyszülőknek, ismerősöknek visszaadni mit is látunk éppen.
2012. ápr. 3. 08:30
4/4 anonim válasza:
Szia. Első vagyok, úgy látom te tudtál mégiscsak válaszolni. Köszi szépen az infót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!