Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudnátok nekem felrakni 16-17...

Tudnátok nekem felrakni 16-17 hét körüli 4D-s ultrahang felvételeket kiscsajsziról?

Figyelt kérdés

A legjobban az érdekelne, hogy néz ki a nuni ennyi idősen. XD

Tegnap voltam uh-n, és 80 százalékra kislányt mondtak.

2012. márc. 22. 08:44
 1/6 anonim ***** válasza:
nekem csak sima 2D-s van, az is jó? Vagy minden képen 4D-s kell (olyanból 25 hetes van egyébként)
2012. márc. 24. 11:52
 2/6 A kérdező kommentje:

Persze, jó lesz 2D-s is, sőt az még jobb is!

Köszönöm!

2012. márc. 24. 12:41
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

Remélem sikerült feltölteni. Alulról látható abban a kis sötétebb "zsákocskába" van a baba, aminek fehérek a végei azok a lábai és közte van az a 2 kis fehérebb csík. Az a nunija (neki a nagyon sok anyai hormontól elég duzzadt volt még a születése után is)

2012. márc. 24. 12:46
 4/6 A kérdező kommentje:

De jó!

Az enyémnek pont ilyen, kezdem elhinni, hogy tényleg kislány lesz!

Köszönöm!

2012. márc. 24. 13:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia nekem is 17 hét 4 naposan mondták meg pontosan hogy lányom lesz!!

Istenem de örültem ,mert van egy kisfiunk!

De sajna nem tudok felrakni képet!!

2012. márc. 24. 18:48
 6/6 A kérdező kommentje:

Gratulálok neked is!

Tulajdonképpen, nekünk mindegy lenne, mert van egy 10 éves nagyfiam és egy kis hercegnőm, de mivel ő 2 és fél éves, a rucik miatt nagyon jó lenne :)

2012. márc. 24. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!