Mit jelent a 20. heti ultrahang leleten a CD rövidítés?
Figyelt kérdés
A többi rövidítés megvan de ezt az egyet nem találom sehol.2012. márc. 21. 12:08
2/9 A kérdező kommentje:
Nem számítógép vagyok!
2012. márc. 21. 12:16
3/9 anonim válasza:
A 3. babámat várom,de még egyiknél sem volt ilyen rövidítés egyik UH-os leleten sem.Bocsi,hogy nem tudok segíteni.Kiváncsi vagyok,megfejti-e valaki.
4/9 anonim válasza:
Esetleg, hogy milyen környezetben van? CD= mennyi? Érték áll mögötte? A leleten van?
5/9 A kérdező kommentje:
Igen a leleten van pont ma voltam pontosan ezek az adatok vannak:
Bpd: 50,2mm
Thq:43,8mm
FL:30,2mm
CD:19,7mm
köszi a válaszokat!
2012. márc. 21. 12:41
6/9 anonim válasza:
Hát nem gondolom, hogy okosabb leszel ettől, de leírom: én "CD pozitiv" lelet miatt kerültem kórházba, ami annyit jelentett, hogy a köldökzsinór a babám nyakára volt tekeredve. Szóval nem lehet, hogy valami kzsinórral kapcsolatos dolog?
7/9 anonim válasza:
Akkor lehet,hogy a köldökzsinór átmérője?
8/9 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, de ha az utolsó előttinek cd pozitív volt és a köldökzsinórral kapcsolatos volt akkor lehet hogy azt jelenti amit az utolsó válaszoló írt. Nem mondta a doki hogy baj lenne azt mondta nem talált semmi rosszat, minden oké, csak gondoltam utána nézek hogy mi lehet ez az adat.
Azért köszönöm szépen a választ mindenkinek!
2012. márc. 21. 13:03
9/9 anonim válasza:
A CD póz annyit jelent, hogy a nyaka körül van a zsinór, a cd rövidítés pedig cord dopplerként ismerős nekem, köldökzsinórban áramlást mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!